kızlar saçımı kızıla boyattım.ama çok koyu evde siyah gibi duruyor.kolestonun aşk alevi rengini çok beğendim.bu konuda acemiyim kızlar şimdi benim saçımı açtırmam mı gerekir bu renk için.şimdiden teşekkürler cevaplarınıızı bekliyorm
hayır açtırmana gerek yok.''kızıl sürerken saçı açan bi boyadır''. bu herzaman aklnda bulunsun.yıkadıkça turunculaşır doreleşir açıldıkça açılır..biraz zaman wer saçlarına.
hayır açtırmana gerek yok.''kızıl sürerken saçı açan bi boyadır''. bu herzaman aklnda bulunsun.yıkadıkça turunculaşır doreleşir açıldıkça açılır..biraz zaman wer saçlarına.
çok teşekkür ederim.ok zaten şimdi değil bu saç iyice aksın öle boyatıcam.ama saçım şu an baya koyu bi kızıl olduğundan yıkadıkça turunculaşmıyor.gerçi bu ikinci boyatışım aynı renge.ama dediğim gibi çıok koyu duruyor.
habire boya sürme saçının heryerine ki koyulaşmasın. diplerin geldikçe dip boyanı yaparsın.koyu kızılı beyaz sabunla akıtabilirsin extra bişey gerektirmiyo senin saçların çünkü ton sıçraması yapmıcaksın :) kızıldan başka bi kızıla geçiş yapıcaksın.