merhabalar
hayirli olsun oncelikle...
boyle ozel gunlerde hele de yakin akraba olunca ben tercihimi terziden yana kullanirim.
tanidiginiz terzi varsa istediginiz modeli size diksin bence.
ilk önce tebrikler.ben gitmedim.ama arkadaşım sizin gibi son anda elbise bulmak zorunda kaldı.anadolu yakasında bessini diye bi yerde çok güzel kıyafetler varmış.ama biraz pahalıdır orası.durumun iyiyse bişeyler bula bilirsin.
kesinlikle ümraniyeye bak.. hem derli toplu, hem de uygun fiyat diyorsan orası.. hatta madem abiye istemiyorsun, oylum diye bir mağaza var, ben oradaki elbiseleri çok seviyorum..(hemen hemen her gittiğimde çok beğendiğim şeyler oluyor..gerçi şuan istanbulda olmadığım için uzun zamandır gitmedim ama, aynıdır diye düşünüyorum.. (her çeşit var, hem de çok açık çok kısa olmayan elbiseler bulabilirsin diye düşünüyorum) yeri de ümraniye çarşıda yeni yapılan bir meydan var, (eskiden İGDAŞ binası vardı orada) hemen oraya yakın.. zaten herhalde ümraniyede kime sorsan bilir oylum'u..
oylum.. hemen bunuda yazdım bi köşeye
istanbulda yaşıyorum senelerdir ama ümraniyeye hiç gitmedim ne enteresandır ki herkes sizin gibi kesin orda bulursun diyince ümitlendim bayramdan sonra hemen gidicem
Dizde kısakollu,düşükkollu yakası sırtı çok açık olmayan bişiler arıyorum bedenime göre çok rahat buluyorum ama işte boy dekolte sorun oluyo içime sinmiyo
çok azğır abiye bişe alıpda kaldırıp bi kenara atmak istemiyorum
çok teşkkür ederimm haberdar edicem
rica ederim.. aynı sıkıntıyı ben de yaşadığım için bilirim.. kolu uygun olsa etek mini olur..etek boyunu sevsem, kolsuzdur, üzerine bolero hırka giymek zorunda kalırım..sonra tam aradığımı buldum derim, arkasına bir bakarı derin bir sırt dekoltesi.. çile yaniiii... inşallah bulursun canım orada.. dediğim gibi orada olmasa da ümraniyede bir yerlerde kesin bulursun, o kadar çok mağaza var ki zaten..
bide şimdi baktım bessinden online alışveriş oluyomuş.bi bak istersen.
kaç yaşındasın bu arada?
bu bessini yi ben de merak ettim ama bulamadım :/
65-70-80 liraya hoş 4 elbise çarptı gözüme modelleri şıkmışş
yaşım 27-bedenim 36
istediğin gibi bişey bulursun inşallah.indirim varmış hem
Eylül'ün 1inde kuzenim evleniyo düğün var fakat hala ben giycek bişe bulamadım
Kına için straplez elbise, üzerine dantel bolero, burnu açık topuklu papuçlar, portföy aldım halletim onu düğüne bişi bulamadım
istanbul anadolu yakasındayım avrp yakasına geçme şansım yok bu aralar burdan bişiler bulmam lazım..
pendiği gezdim
kanlıca, beykoz tarafını gezdim
kadıköy'ü gezdim
bulunduğum semt kartal burayı da gezdim yok yok yok
ümraniyeye mi gitsem napsam acayip kafama takım..
dipnot:uygun fiyata ve sade bişi bakıyorum.. abiye vs istemiyorum..
ayıca kapalı değilim ama çok açık da değilim derli toplu bişilerin bulunduğu mağzalar yerler önerirseniz ayrıca sevinirim
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?