Kizlar bhcg değerim 58,64 çikti adetime daha 6 gün var ne diyorsunuz???

Tebrikler canım. Hamilesin bence de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hamileisn cnm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilesin...tebrikler
benımde degerim 179 cıktı.sizce kac gunluk hamileyim.

Kizlar çok heycanliyim.daha kimseye söyleyemedim.adetime daha 6 gün var budeğer nasil???

herkes bu degerden bahsediyor ya nasıl öğreniyorsunuz bunu tahlil sonucumu yoksa eczaneden aldıgınız bir testle falanmı çatlıycam meraktann normalde sınır nedirki kaçtan sonra gebelik sinyalleri weriyor bende yapayım yada yaptırayım daha 11 gün war dengem kaydı sonucu düşünmektenkafamçokkarıştı

bu değeri kanda yaptırdığımız b hcg testi ile öğreniyoruz 0 ile 5 arası gebelik yok demektir (yalnışım varsa arkadaşlar düzeltir)değer yükseldikce gebelik olduğunu ve çoğul mu tekilmi olduğunu tahmin ediyorlar ultrasona kadar e-u gerçekden çok sevindim alalh devamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşa.s.:hooray:

tebrik ederim canım.ayrıca değerin adetten 6 gün öncesine göre oldukça yüksek çoğul gebelik olabilir.

tebrikler canım.allah tamamına erdirsin

Teşekkürler kızlar.Bugün yine kan verdim 2 de arıcaklar.Çok heycanlıyım...

Ihsallah degerin artmistir canim bende cok heyecanliyim cokda korkuyorum

Ihsallah degerin artmistir canim bende cok heyecanliyim cokda korkuyorum

inşallah cnm.biliyormusun ben hiç ummuyordum.ertesi gün hemen işe döndüm.ilki gibi dinlenmedim.dikkat ettim sadece.çokta takılmamaya çalıştım başaramasamda .düğünler falan vardı eğlenceli geçti.hafta sonlarıda biryerlere gidince eğlenceli oldu.biraz umuttum.birde benim eşim yurt dışındaydı aşılamam 2 gün geç oldu.hiç umudum yoktu.eğer değerim yükseldiyse bu Alla^h'ın çok güzel bir lütfu olucak.korkma Allah büyük.

Benim çok agrim oluyor geceleri hic uyuyamiyorum yatakda dönerken tutmadi sanirim

benimde oldu.geceleri dönerken ağrılarım.hem kasıklarım hem göhüslerim...korkma

Goguslerimde hic agri yok göbeğim çok şişti 4 5 aylik hamile gibi ayni
kanaman oldumu hiç canim

çok şükür hiç kanamam olmadı.bugün 28. günüm adet olmam gerekliydi olmadım belki 1 - 2 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum.tabi değerim yükselirse olmam.senin daha çok olmadı ama değilmi 12. gününe ne kadar kaldıki.benim bugün aşılamamın 15. günü.

benim eğer varsada belirtileri 12. ve 15. günler arasında az yaşadım.daha öyle pek bariz bişiy yok.

o şişlik her aşılamada oluyor..umutsuzluğa sakın kapılma...1 saat kaldı sonucuma.ölücem heycandan...

Benim bugun 7.gunum bende yumurta cok olusmus oyuzden cok agrim oluyor

Olabilir canım.Fakat endişelenmek için henüz çok erken.Bak daha 7 gün daha var.Umudunu kaybetme...İnan bana şu ezanlar hürmetine Rabbim isteyince her koşulda olur...Seni çok iyi anlıyorum.Her konuda yazabilirsin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…