Kizlar bhcg değerim 58,64 çikti adetime daha 6 gün var ne diyorsunuz???

e-u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
107
2
42
Kizlar çok heycanliyim.daha kimseye söyleyemedim.adetime daha 6 gün var budeğer nasil???

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin..tüp bebekmi yaptırdın.öyleyse eğer transferin kaçıncı günü çıktı bu değer?

Değer ne anlama gelir bilmiyorum
ama işallah hamilesindir
Allah gönlüne göre versin :1hug:

canım bu deger ile hamileisn ancak tup bebek mi aşılamamı onu belirtsen daha iyi olacak çünkü eger tedaviyle ise kullandıgın ilaçalrda degeri yukseltir kullanılan ilaçların içinde b hcg hormonu oldugu için yuksek çıkabilir

2. aşılama dan sonra 12. günüm arkadaşlar

pazartesi kendi doktoruma gidicem ozaman net birşey yazarım artık çok teşekkür ediyorum

Tebrik ederimm canim hamilesinnnnnnn çok sevindimmmmmm
aşilama oldugun gunden beri belirtilerin nelerdi canim

tebrikler canım bencede hamilesin ama iki gün sonra değerinin ikiye katlanması gerekiyor hayırlı olsun kendine dikkat et

inşallah pazartesi günüde değerim 2 katına çıkar...dualarınıza ihtiyacım var.ayrıca bu değerin ilaçlardan olduğunu sanmıyorum ben çünki eğer öyle olsaydı geçen defaki gibi 9-10 civarı bişey olabilirdi.inşallah öyle değildir.Allah yardımcımız olsun.Teşekkürler Kızlar

beli olmaz bazen deger yuksek çıkıyor ama sen iki gün sonra yaptırdıgın testte deger iki katına çıkarsa hamilesin buyuk ihtimalle zaten hamileisn rabbim saglıklı bir gebelik versin inşaallah amin

Ben asilama oldugum gunden beri acayip kasik agrim var sanki bicak sapliyorlar kasiklarima korkuyorum yine tutmicak diye

yok arkadaşım ilaçlardan olacağını sanmam çünkü 12. günmüş. tam da test zamanı değilmi işte? hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı uğurlu olsun...Rabbim tamamına erdirsin....ne bereketli aymış temmuz

Hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanır,mutluluğun daim olur.

aşılamdan sonraki 12. günse allahın izniyle hamilesin canım
ama ağlıklı bir gebelik olması için 2 gün sonrsında değerin iki katına çıkmış olmalı
allahım kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…