- 24 Kasım 2023
- 1.071
- 223
-
- Konu Sahibi morciveert
İnşallah bişey olmaz canım kötü düşünme iki gün sonra yine kan ver ozaman anlaşılırKızlar kan verdim değerim 19.51 çıktı iki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine öyle olur mu çok korkuyorum en son 30 eylülde regl oldum letrasan kullandım 16 ekimde yumurtamın geliştiğini söyledi doktorum bugünde silik çizgi çıkması sebebi ile kan verdim işte
Böyle olup değeri yükselen oldu mu çok korkuyorum
16-18-20 değerlendirdik sonrasında da gün aşırı değerlendirdik yine, 16 sında yumurtam gelişmişti çatlamak üzereydi bu şekilde canımBirde nezamanı değerlendirdiniz canım tam olarak sürecin nasıldı
Ben 31 ile ogrenmistim. Aşağı yukarı yakın bir değer sizinkine. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Hatta kızım 16.ayina girecek. Allah size de nasip eder inşallah, hayırlı olsunKızlar kan verdim değerim 19.51 çıktı iki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine öyle olur mu çok korkuyorum en son 30 eylülde regl oldum letrasan kullandım 16 ekimde yumurtamın geliştiğini söyledi doktorum bugünde silik çizgi çıkması sebebi ile kan verdim işte
Böyle olup değeri yükselen oldu mu çok korkuyorum
merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim şüpheli ilişki yaşadım kondomla oldu ve bosalmadı ama ben cok korkuyorum 22 eylülde olmustu ben iki gün sonra adet oldum ama bu ay altı gün gecikti bende test yaptım nefatif çıktı pozitife falan döbmez değilmi istemiyorum cunku korkuyorum amaBen 31 ile ogrenmistim. Aşağı yukarı yakın bir değer sizinkine. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Hatta kızım 16.ayina girecek. Allah size de nasip eder inşallah, hayırlı olsun
Merhaba, ben hiç ihtimal vermiyorum. Üstelik regl olmuşsunuz. Eğer içiniz rahat değilse kan verin direkt.merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim şüpheli ilişki yaşadım kondomla oldu ve bosalmadı ama ben cok korkuyorum 22 eylülde olmustu ben iki gün sonra adet oldum ama bu ay altı gün gecikti bende test yaptım nefatif çıktı pozitife falan döbmez değilmi istemiyorum cunku korkuyorum ama
Ozaman değerin normal canım endişe etme inşallah sağlıklı ilerler16-18-20 değerlendirdik sonrasında da gün aşırı değerlendirdik yine, 16 sında yumurtam gelişmişti çatlamak üzereydi bu şekilde canım
kan veremiyorum maledef..ama altı gün geçti çıkmaz mıydı olsaydı? geç döllenme falan olsaydı da çıkardı diye düşünüyorum benMerhaba, ben hiç ihtimal vermiyorum. Üstelik regl olmuşsunuz. Eğer içiniz rahat değilse kan verin direkt.
Nerde çıkardı anlamadım? Niye kan vermiyorsunuzkan veremiyorum maledef..ama altı gün geçti çıkmaz mıydı olsaydı? geç döllenme falan olsaydı da çıkardı diye düşünüyorum ben
ailem anlarsa çok sıkıntı olabilir ama salı gününe hastaneye randuvu aldım orda bakarlar herhalde.şeyi sormak istedim adet günğ altı gün geçti ve sabahki testim de negatifti,eğer gebelik olsaydı çıkmaz mıydı?Nerde çıkardı anlamadım? Niye kan vermiyorsunuz
Büyük ihtimalle çıkardı. Bir hafta on güne kadar yolu var.ailem anlarsa çok sıkıntı olabilir ama salı gününe hastaneye randuvu aldım orda bakarlar herhalde.şeyi sormak istedim adet günğ altı gün geçti ve sabahki testim de negatifti,eğer gebelik olsaydı çıkmaz mıydı?