Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ama merak işte diğerini görene kadar merak içindeyim çok mu yüksek diyeöncelikle hayırlı olsun2 günde bir kan vermeniz gerekiyor beta artışının düzenli olup olmadığını anlamak için
26 bin betada artik kese kalp atışı vs hepi rahatlikla görünür. 3500 ü geçti mi görünüyor çünkü. Beta takibi yapmanada gerek yok genelde keseyi bebegi gorene kadar yapiliyor bu takip. muayeneye gidip bebek ve kalp atışı kontrolü yaptır. Folik asite vs baslatabilir erteleme. Son adetin nezaman ordan hesapla haftanı bu degerle 5 haftalik degilsindir daha coktur yada çoğul gebeliktirKızlar 26.000 beta hcg normal mi? Tahmini 5-6 hafta arasındayım sanırım
Çok güzel bir sonuç maşallah baya yüksek çıkmış . Çoğul gebelik mi diye düşündürdü açıkçasıKızlar 26.000 beta hcg normal mi? Tahmini 5-6 hafta arasındayım sanırım
Ayyyy ciddi misiniz kızlar Allah korusun aklıma Mol gebelik geldi çok korkuttu beni bu yüksek değer ama söyledikleriniz beni rahatlattı kızlarrrr6 -7 haftalıksın bu değerlere göre. yada ikiz olabilir![]()
Canımmm inşaallah yaaa ben o zaman pazartesi hemen gideyim değil mi doktora benim bu değerlerim perşembe gününe ait şuan daha ileride olmalıCanım benimde oglumda ogrendigimde 28000 filan gelmisti degerim gitigimde keseyi de bebegi de gorduk hayirli olsun![]()
Pardon canim şuan senin için eski sonuclarima baktim 40.000 de ogrenmisim ben bi hafta sonra filan gittim 8 haftalik var saniyodum 6 7 haftalik cikti canim araligi genis oldugu icin o degere fazla takilmaCanımmm inşaallah yaaa ben o zaman pazartesi hemen gideyim değil mi doktora benim bu değerlerim perşembe gününe ait şuan daha ileride olmalı
Tamam kuzum yani anormal bir durum değil inşaallah içime su serpildiPardon canim şuan senin için eski sonuclarima baktim 40.000 de ogrenmisim ben bi hafta sonra filan gittim 8 haftalik var saniyodum 6 7 haftalik cikti canim araligi genis oldugu icin o degere fazla takilma
Benimde aklima ikiz mi ya da sagliksiz gebelik mi diye gelmisti ama oyle degilmis cok sukur. Hakkinizda hayirlisi olsun bizede haber verinTamam kuzum yani anormal bir durum değil inşaallah içime su serpildibenimde 6 hafta bitiyor takvime göre normal diyorsanız sizlerle benzer çok çok sevindim Allahım inşaaalalhhhhh
![]()
İnşaallah canım ilk fırsatta güzel haberler vermek ümidiyle..Benimde aklima ikiz mi ya da sagliksiz gebelik mi diye gelmisti ama oyle degilmis cok sukur. Hakkinizda hayirlisi olsun bizede haber verin![]()
Erken değil ki. Kalp atışı icin 3500lerde gidiyoruz hep. Bi gidin hersey yolunda mi haftasiyla uyumlumu diye bakılsın kan degerlerinizede bakilacaktirBenimde 1 hafta adet gecikmesiyle 12.688geldi geçen hafta perşembe baktım sonuca.ilk gebelik korktum ama erken de gitmek istemedim doktora. Birdaha kan baktırmadım. doktora hala gitmedim biraz daha geçsin istiyorum sizler gittinizmi
Haklısınız yarın için randevu alayım o zamanErken değil ki. Kalp atışı icin 3500lerde gidiyoruz hep. Bi gidin hersey yolunda mi haftasiyla uyumlumu diye bakılsın kan degerlerinizede bakilacaktir
Keseyi gördük canım 5+4 günlük herşey yolunda dedi doktorum henüz bebek kalp atışını göremedik amaBenimde aklima ikiz mi ya da sagliksiz gebelik mi diye gelmisti ama oyle degilmis cok sukur. Hakkinizda hayirlisi olsun bizede haber verin![]()
Erken değil ki. Kalp atışı icin 3500lerde gidiyoruz hep. Bi gidin hersey yolunda mi haftasiyla uyumlumu diye bakılsın kan degerlerinizede bakilacaktir
Vajinal bakmadı miBugün gittim kesem 19 mm ancak bebeği göremedim boş gebelikten korkuyorum. Doktorum 5+4 günlük kesenin şekli çok güzel dedi. Ama bilmiyorum çok korkuyorum ümitlerim tükenmek üzere![]()
Bakmadı karından baktı sadece. Özele gittim üstelik bir hafta sonra tekrar çağırdı, içim içimi yiyorVajinal bakmadı mi