Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.458 83 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #21 CADlMAKi .!.: Bakmadı karından baktı sadece. Özele gittim üstelik bir hafta sonra tekrar çağırdı, içim içimi yiyor Genişletmek için tıkla... O yüzden görünmemiştir stres yapma.
CADlMAKi .!.: Bakmadı karından baktı sadece. Özele gittim üstelik bir hafta sonra tekrar çağırdı, içim içimi yiyor Genişletmek için tıkla... O yüzden görünmemiştir stres yapma.
M Mrsduygusl Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 1.347 1.878 83 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #22 CADlMAKi .!.: Keseyi gördük canım 5+4 günlük herşey yolunda dedi doktorum henüz bebek kalp atışını göremedik ama Genişletmek için tıkla... Ilerleyen haftalarda gorursunuz Allah'ın izniyle canim tebrik ederim hayirli olsun☺
CADlMAKi .!.: Keseyi gördük canım 5+4 günlük herşey yolunda dedi doktorum henüz bebek kalp atışını göremedik ama Genişletmek için tıkla... Ilerleyen haftalarda gorursunuz Allah'ın izniyle canim tebrik ederim hayirli olsun☺
CADlMAKi İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸 Kayıtlı Üye 3 Nisan 2020 457 304 23 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #23 Mrsduygusl .!.: Ilerleyen haftalarda gorursunuz Allah'ın izniyle canim tebrik ederim hayirli olsun☺ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşaallah canımmm inşaallah görürüz Selinby61 .!.: O yüzden görünmemiştir stres yapma. Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımm gerçekten kendimi yedim tüm günn
Mrsduygusl .!.: Ilerleyen haftalarda gorursunuz Allah'ın izniyle canim tebrik ederim hayirli olsun☺ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşaallah canımmm inşaallah görürüz Selinby61 .!.: O yüzden görünmemiştir stres yapma. Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımm gerçekten kendimi yedim tüm günn
C Civciv bebek Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 34 19 18 35 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #24 Değerin yüksek olmasını sordunuz mu acaba bende yarın randevu aldım gidiyorum
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #25 Civciv bebek .!.: Değerin yüksek olmasını sordunuz mu acaba bende yarın randevu aldım gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sizin kac ti deger
Civciv bebek .!.: Değerin yüksek olmasını sordunuz mu acaba bende yarın randevu aldım gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sizin kac ti deger
E Elvin0 Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 228 208 23 30 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #26 Selinby61 .!.: Erken değil ki. Kalp atışı icin 3500lerde gidiyoruz hep. Bi gidin hersey yolunda mi haftasiyla uyumlumu diye bakılsın kan degerlerinizede bakilacaktir Genişletmek için tıkla... 3500lerde kalp atışı görülmez yanlış bilgilendirme olmuş canım
Selinby61 .!.: Erken değil ki. Kalp atışı icin 3500lerde gidiyoruz hep. Bi gidin hersey yolunda mi haftasiyla uyumlumu diye bakılsın kan degerlerinizede bakilacaktir Genişletmek için tıkla... 3500lerde kalp atışı görülmez yanlış bilgilendirme olmuş canım
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.458 83 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #27 Elvin0 .!.: 3500lerde kalp atışı görülmez yanlış bilgilendirme olmuş canım Genişletmek için tıkla... Ben gördüm vajinal usg ile ama dinlemedik sadece ekradan gördük bir hafta sonra dinledik
Elvin0 .!.: 3500lerde kalp atışı görülmez yanlış bilgilendirme olmuş canım Genişletmek için tıkla... Ben gördüm vajinal usg ile ama dinlemedik sadece ekradan gördük bir hafta sonra dinledik
CADlMAKi İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸 Kayıtlı Üye 3 Nisan 2020 457 304 23 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #28 Civciv bebek .!.: Değerin yüksek olmasını sordunuz mu acaba bende yarın randevu aldım gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmadı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolunda dedi doktorum canımmmmm darısı seninde başına inşaallah güzel haberler getir bize
Civciv bebek .!.: Değerin yüksek olmasını sordunuz mu acaba bende yarın randevu aldım gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmadı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolunda dedi doktorum canımmmmm darısı seninde başına inşaallah güzel haberler getir bize
A R Y A Naif Çiçek ♥ Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 7.234 12.214 448 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #29 CADlMAKi .!.: Sorun çıkmadı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolunda dedi doktorum canımmmmm darısı seninde başına inşaallah güzel haberler getir bize Genişletmek için tıkla... Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
CADlMAKi .!.: Sorun çıkmadı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolunda dedi doktorum canımmmmm darısı seninde başına inşaallah güzel haberler getir bize Genişletmek için tıkla... Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
CADlMAKi İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸 Kayıtlı Üye 3 Nisan 2020 457 304 23 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi CADlMAKi #30 asicadi44 .!.: Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... asicadi44 .!.: Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnn canım Allah razı olsun Takip yapmadığım için bilmiyorum açıkçası son adet tarihimi bile net çıkaramadım inanır mısınız keseyi gördükten sonra betaya bakmıyorlar zaten canımm
asicadi44 .!.: Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... asicadi44 .!.: Canım yumurtlamadan kaç gün sonra değerin öyle çıktı, maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnn canım Allah razı olsun Takip yapmadığım için bilmiyorum açıkçası son adet tarihimi bile net çıkaramadım inanır mısınız keseyi gördükten sonra betaya bakmıyorlar zaten canımm