- 29 Temmuz 2024
- 287
- 88
- 27
- Konu Sahibi sadecesoru18
İnşallah olursunuz . Ovülasyonda hiç çatlama gördünüz mü ? Benim ki bi ara 42. Günde çatlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle düşünmeyin her testin hassaiyeti aynı olmayabiliyoDün sabah ilk olarak idrar testi yaptım belirgin bariz bi çizgi vardı sonra kan vermeye gittim ve betahcg 10,9 çıkmıştı bu sabah ilk idrarla başka bi markadan doctor days hiç daha önce yapmadığım bi marka aşırı aşırı silik bi çizgi çıktı tutunamadı mı acaba
İnşallah öyledir canım yaöyle düşünmeyin her testin hassaiyeti aynı olmayabiliyo
merhabalar hala iğnenin gününde misiniz yoksa 14 günü geçti mi iğne vurulduktan sonra :))Canım Allah isteyen herkese en hayırlısından en güzelinden versin inşallah şöyleki hiç ovülasypm testi kendim yapmadım yumurtam belirli olgunluğa geldikten sonra iğne vuruldum doktorum 2 gün sonra tekrar çağırdı ve yumurta işe yaramış rahim kendini gebeliğe hazırlamış her şey istediğimiz gibi dedi 2 gün üst üstte ilişki verdi
Geçti canım zaten ben 10 11 ve 12. Günlerde negatifi gördümMşaAllah 5 gün kalmasına rağmen
merhabalar hala iğnenin gününde misiniz yoksa 14 günü geçti mi iğne vurulduktan sonra :))
öyledir canını sıkmaİnşallah öyledir canım ya
Oh maşAllah sağlıkla ilerlesin inşallah bende sabah sağlık ocağında kan verdim yarına çıkacak büyük ihtimalle 6 gün gecikmem varGeçti canım zaten ben 10 11 ve 12. Günlerde negatifi gördüm
Tamam canım ederim mutlaka :) Days doctor bende silik çıkarmıştı geçen ay 2 gün sonra kırmızılar gelmiştiNe güzel canım haber ver bana da bende bugün tekrar gidicem test için sabah erken gebelik testi yaptım hiç yapmadığım bi markadan düne göre daha silik hatta yok gibi bi silik çizgi çıktı bence tutunamadı doctor days diye bi marka kullandım dünkü çizgiyle alakası yok
Bende acile gittim geldim canım ama inatla kan testi yapmadı idrarda enfeksiyon çıktıTamam canım ederim mutlaka :) Days doctor bende silik çıkarmıştı geçen ay 2 gün sonra kırmızılar gelmişti
Bende hemen ay enfeksiyon çıkmıştı . Doktor önce kan ver dedi sonuca göre ilaç kullan dedi. Ya varsa bebiş nasıl kullanacaksın ilaçlarıBende acile gittim geldim canım ama inatla kan testi yapmadı idrarda enfeksiyon çıktı
Gebeliğe zararı olmayan bi ilaç verdi canım benimde kronik sistitim varBende hemen ay enfeksiyon çıkmıştı . Doktor önce kan ver dedi sonuca göre ilaç kullan dedi. Ya varsa bebiş nasıl kullanacaksın ilaçları
İdrarı biraz fazla damlatmışsındır canım :) ayyyy maşAllah gitmeden yapıp var ama orda deseydin yaaaaKan testi yapmayınca evde tekrar test yaptım şükür 2. Çizgiyi gördüm tekrardan ama soldaki kırmızılı neden oldu ki