• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beta hcg yaptırdım sonuc yardımm

Tebrik ederim degeriniz gebelik var diyor. Artisi takip edin 2 gunde bir artis 2 kati olacak. Ve1500 lerde vajinal usg ile kese gorunecek. Rabbim saglikla kucaginiza da almayi nasipetsin..

Tebrik ederim degeriniz gebelik var diyor. Artisi takip edin 2 gunde bir artis 2 kati olacak. Ve1500 lerde vajinal usg ile kese gorunecek. Rabbim saglikla kucaginiza da almayi nasipetsin..

tebrik ederim degeriniz gebelik var diyor. Artisi takip edin 2 gunde bir artis 2 kati olacak. Ve1500 lerde vajinal usg ile kese gorunecek. Rabbim saglikla kucaginiza da almayi nasipetsin..

ayyy suann havalara ucabıılırımmmm yhaa cok mutlu bı haber bu doktorumu aradım ne yazaıkkı yerınde yok ama oda hamılesın dedı bırazdan kesın konusalım dedi

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

ben desizin ilacınızı kullandım ve 29 unda çatlatma iğnesi yaptırdım . ben PKOS luyum . ne kadar güzel test yaptırmışşınız . benim bat 11 i ama doktorum 19 unda kan testi yaptır dedi . bana öncesinde yapılan testler inandırıcı olmayabilir iğneden dolayı vücutta beta hcg hormonu olur dediler . ama sizin hamileliğiniz net . 2 günde harika bir artış olmuş . Rabbim hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. bana da dua etmeyi unutmayın .

ben desizin ilacınızı kullandım ve 29 unda çatlatma iğnesi yaptırdım . ben PKOS luyum . ne kadar güzel test yaptırmışşınız . benim bat 11 i ama doktorum 19 unda kan testi yaptır dedi . bana öncesinde yapılan testler inandırıcı olmayabilir iğneden dolayı vücutta beta hcg hormonu olur dediler . ama sizin hamileliğiniz net . 2 günde harika bir artış olmuş . Rabbim hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. bana da dua etmeyi unutmayın .

Mesajınızı görünce duygulandım, ağladım.. Ben çok umutsuzdum, 8 aydır deniyorduk.. Yumurtlama problemim vardı, adetlerim düzensiz.. Sırasıyla Glucophage, Duphaston, Klomen ve en son Femara kullandım.. Bir kimyasal gebelik geçirdim.. Allah tamamına erdirsin ama demek ki PKOS lularda gebe kalabiliyormuş, Allahım çok büyük..

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah kucağımıza hayırlı, sağlıklı, merhametli, güzel evlatlar almayı nasip etsin.. Sabırlı olun.. Ben dayanamadım, sürekli testler yaptırdım, en önemlisi inandım.. Değerim 1.2 çıktığında bile olacağına inandım.. Sizde içinizi rahat tutun.. Devlet hastanesine acilden girin 1 saatte test sonucu çıkarıyorlar, ama adetten önce negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılmayın.. Zaten doktorda bu yüzden 19unda gidin demiştir, hayal kırıklığı olmasın diye.. İnşallah en tezinden en hayırlısı ile hamile kalırsınız.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Mesajınızı görünce duygulandım, ağladım.. Ben çok umutsuzdum, 8 aydır deniyorduk.. Yumurtlama problemim vardı, adetlerim düzensiz.. Sırasıyla Glucophage, Duphaston, Klomen ve en son Femara kullandım.. Bir kimyasal gebelik geçirdim.. Allah tamamına erdirsin ama demek ki PKOS lularda gebe kalabiliyormuş, Allahım çok büyük..

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah kucağımıza hayırlı, sağlıklı, merhametli, güzel evlatlar almayı nasip etsin.. Sabırlı olun.. Ben dayanamadım, sürekli testler yaptırdım, en önemlisi inandım.. Değerim 1.2 çıktığında bile olacağına inandım.. Sizde içinizi rahat tutun.. Devlet hastanesine acilden girin 1 saatte test sonucu çıkarıyorlar, ama adetten önce negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılmayın.. Zaten doktorda bu yüzden 19unda gidin demiştir, hayal kırıklığı olmasın diye.. İnşallah en tezinden en hayırlısı ile hamile kalırsınız.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

aynı duygulanmayı şimdi ben yaşadım canım arkadaşım :((( evet canım hayal kırıklığı için yaptırmamı istemedi doktorum çünkü kimyasalda yıkılmıştım ama düşük riski oldupu için bir an önce anlayıp ona göre önlem almak istiyorum . karışığım yani :(

aynı duygulanmayı şimdi ben yaşadım canım arkadaşım :KK43:(( evet canım hayal kırıklığı için yaptırmamı istemedi doktorum çünkü kimyasalda yıkılmıştım ama düşük riski oldupu için bir an önce anlayıp ona göre önlem almak istiyorum . karışığım yani :KK43:

Bence 48 saatte bir test yaptır, sonuçları kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.. İçin içini yemektense vücudunda olup bitenlerden haberdar olursun.. Bol bol su iç, günde en az 1 kase yoğurt ye.. ne bilim ben böyle yaptım :)

Artislarin boyle devam eder inşallah
Şuan hamile gorunuyorsun

Bence 48 saatte bir test yaptır, sonuçları kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.. İçin içini yemektense vücudunda olup bitenlerden haberdar olursun.. Bol bol su iç, günde en az 1 kase yoğurt ye.. ne bilim ben böyle yaptım :)

aslında beni kandırıyorsun şimdi :) şaka şaka tatlım zaten kan vermek istiyordum bahane arıyorum :)))))) bu akşam iş çıkışı gideyim ebn en iyisi doktora kocişi kandırıp ...

Hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin :)
aslında beni kandırıyorsun şimdi :) şaka şaka tatlım zaten kan vermek istiyordum bahane arıyorum :)))))) bu akşam iş çıkışı gideyim ebn en iyisi doktora kocişi kandırıp ...

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım Beta HCG test değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :(

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :(

Back