Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlr test yaptırıdımm kan testı 234.30 cıktı sızce ne olabılır
hamilesin tabiki.hayırlı olsun inş. Keseyide kalp atışınıda görürsün
ayyy gercektenn mııı cok tesekkurrr edermmmmmmmmmm saolunnnn
tebrik ederim degeriniz gebelik var diyor. Artisi takip edin 2 gunde bir artis 2 kati olacak. Ve1500 lerde vajinal usg ile kese gorunecek. Rabbim saglikla kucaginiza da almayi nasipetsin..
Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;
02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.
ben desizin ilacınızı kullandım ve 29 unda çatlatma iğnesi yaptırdım . ben PKOS luyum . ne kadar güzel test yaptırmışşınız . benim bat 11 i ama doktorum 19 unda kan testi yaptır dedi . bana öncesinde yapılan testler inandırıcı olmayabilir iğneden dolayı vücutta beta hcg hormonu olur dediler . ama sizin hamileliğiniz net . 2 günde harika bir artış olmuş . Rabbim hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. bana da dua etmeyi unutmayın .
Mesajınızı görünce duygulandım, ağladım.. Ben çok umutsuzdum, 8 aydır deniyorduk.. Yumurtlama problemim vardı, adetlerim düzensiz.. Sırasıyla Glucophage, Duphaston, Klomen ve en son Femara kullandım.. Bir kimyasal gebelik geçirdim.. Allah tamamına erdirsin ama demek ki PKOS lularda gebe kalabiliyormuş, Allahım çok büyük..
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah kucağımıza hayırlı, sağlıklı, merhametli, güzel evlatlar almayı nasip etsin.. Sabırlı olun.. Ben dayanamadım, sürekli testler yaptırdım, en önemlisi inandım.. Değerim 1.2 çıktığında bile olacağına inandım.. Sizde içinizi rahat tutun.. Devlet hastanesine acilden girin 1 saatte test sonucu çıkarıyorlar, ama adetten önce negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılmayın.. Zaten doktorda bu yüzden 19unda gidin demiştir, hayal kırıklığı olmasın diye.. İnşallah en tezinden en hayırlısı ile hamile kalırsınız.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
aynı duygulanmayı şimdi ben yaşadım canım arkadaşım(( evet canım hayal kırıklığı için yaptırmamı istemedi doktorum çünkü kimyasalda yıkılmıştım ama düşük riski oldupu için bir an önce anlayıp ona göre önlem almak istiyorum . karışığım yani
![]()
Artislarin boyle devam eder inşallahArkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;
02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.
Bence 48 saatte bir test yaptır, sonuçları kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.. İçin içini yemektense vücudunda olup bitenlerden haberdar olursun.. Bol bol su iç, günde en az 1 kase yoğurt ye.. ne bilim ben böyle yaptım :)
aslında beni kandırıyorsun şimdi :) şaka şaka tatlım zaten kan vermek istiyordum bahane arıyorum :)))))) bu akşam iş çıkışı gideyim ebn en iyisi doktora kocişi kandırıp ...
Arkadaşım çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin..Artislarin boyle devam eder inşallah
Şuan hamile gorunuyorsun