- 7 Ocak 2025
- 131
- 20
- 13
- Konu Sahibi ygmurgokcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik yok 5 üstünde olması lazım adetiniz ne zaman o zamanı bekleyinSizce değer artar mı duphaston mu kullanmalıyım![]()
Adetim geçiyo zaten doktor açıklama yapmadan ilaç verdi artar mı diye bilmediğim için buraya yazdımHamilelik yok 5 üstünde olması lazım adetiniz ne zaman o zamanı bekleyin
İki gün sonra tekrar vererek bakın artacak mıAdetim geçiyo zaten doktor açıklama yapmadan ilaç verdi artar mı diye bilmediğim için buraya yazdım
Kullanmayın bence 5e çok yakın bir değer büyük ihtimalle hamilesinizSizce değer artar mı duphaston mu kullanmalıyım![]()
Teşekkür ederim balımİki gün sonra tekrar vererek bakın artacak mı
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim çiçeğimKullanmayın bence 5e çok yakın bir değer büyük ihtimalle hamilesiniz
Rica ederimmm benim hep 1.20 çıkıyordu bir keresinde 4 kusur bisi çıkmış doktor hamile olabilirsin demişti bekledik iki gün sonra verdim düşmüş ama umarım senin çıkar gebelik canımTeşekkür ederim balım![]()
Geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin doktor gebelik yok deyip ilaç yazdı bende kullanmak istemedimRica ederimmm benim hep 1.20 çıkıyordu bir keresinde 4 kusur bisi çıkmış doktor hamile olabilirsin demişti bekledik iki gün sonra verdim düşmüş ama umarım senin çıkar gebelik canım![]()
Bence de kullanma bekle bakalım ne olacak ne olmayacak şu an galiba hamileyim yarın doktor randevum var hayırlısı bakalım hakkımızdaGeçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin doktor gebelik yok deyip ilaç yazdı bende kullanmak istemedim![]()
Kullanın ilacı inşallah yükselir değerinizAdetim geçiyo zaten doktor açıklama yapmadan ilaç verdi artar mı diye bilmediğim için buraya yazdım
Duphaston da problem yok bebiş kullanabilir. Gebelikmvarsa destekler yoksa regli söktürürKullanmayın bence 5e çok yakın bir değer büyük ihtimalle hamilesiniz
Duphaston zaten gebelik varsa düşük önleyici olarak kullanılıyor bence doktorunuz hamilelik varsa devam etsin diye de vermiş olabilir kullanın doktordan iyi bilemez kimseSizce değer artar mı duphaston mu kullanmalıyım![]()
Bilemez ama açıklama yapmadan ilacı verince insan tereddüt ediyorDuphaston zaten gebelik varsa düşük önleyici olarak kullanılıyor bence doktorunuz hamilelik varsa devam etsin diye de vermiş olabilir kullanın doktordan iyi bilemez kimse
Ay adet söktürücü zannettim tamamen bebisi desteklediğini bilmiyordumDuphaston da problem yok bebiş kullanabilir. Gebelikmvarsa destekler yoksa regli söktürür
0,1 negatif oluyor canım. 5'ten büyük olmalıMerhaba, rahatsız ediyorum benimde 10 gün gecikmem oldu sonuç bu sizce sonuç ne doktora gideceğim yine birazdan dayanamadım buraya yazdım
Çok teşekkür ederim ünlem çıkmış işaret kötü bşy mi var acaba dedim0,1 negatif oluyor canım. 5'ten büyük olmalı