- Konu Sahibi cileklipizza
-
merhaba kızlar bende bugün kan testi yaptırdım normalde dün regl olmam gerekirdir 29,57 çıktı değerim doktoruma ulaşamadım henüz ama hamile değilim sanırım değer çok düşük dimi bilgisi olan varmı(((((?
off canım ya evet dusuk ama seninki benden daha umutlu inşallah hamilesindir. gec dollenme olmustur umarım ikimizin de. normalde 5 in üstü hamile deniliyor ama neden bu kadar dusuk ?? yarın yine yaptıracagım ben herhalde senden de 2 gün sonra yine ister. allah gonlune gore versin inşallah..
canım yaptırdım. 65 olmuş çok sukur.. sanıyorum simdilik guzel doktor begendi 6 gun sonra tekrar yaptıracagım. hayırlısıyla tutunacak inşallah. sen yaptırdın mı ikinci testi ??
kızlar aksam bır ıkı damla bugun daha yogun olmak uzere kahvemsi koyu kırmızımsı kanamam basladı cok degil ama bariz geliyor. adete cevirecek sanırım. cok üzücü, doktorum progestan a baslattı ama cok umidim yok acıkcası yaa(
bence mutlaka kan testi yaptır. en azından artış gorursen progestan vs destekli ilerletme sansın olur arkadasım ya.. ama idrarda cıkmadıysa tabii yukselmemiş olma ihtimali daha yuksek. ben yarın sabah yine yaptıracagım cunku dusuk yaptım mı yapıyormuyum onu bile bilmiyorum. cok kotu birseykimyasal gebelik dedikleri boyle birsey oluyor herhalde. Allah hiçbirimize aratmasın bebişleri inşallah.
yaptırdınmı test merak ettim sonucunu inş güzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?