• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar beta hcg 10,91 ??? ne olucak şimdi ??

canım allah hayırlısıyla saglıklı gebelik nasip etsin hepimize inşallah. geçmiş olsun sana da. benim de 2 gun once 65 olan degerim bugun 60 a dusmus.. herhalde gidiyor bebiş. uzucu tabii. 10 dan 65 e cıkınca cok sevinmiştim halbuki :(

kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı :(
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum :19:

kızlar ben bu konuyu gebelik bölümünede açtım sanırım yanlış açtım kimse cevap vermemiş bana yardımcı olacak kimse varmı ben ekimde tüp bebek denedim kasım başı tahlil yaptıracaktım kanama oldu sonuç negatif çıktı bu ay tekara adetinde gel dedi doktor ama bende pko olduğu için zaten düzenli adet olamıyorum bende 10 geçene kadar bekledim kanda test yaptırdım sonuç 0,05 çıktı yani negatif dün doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış belki olabilir biz yeni bir test yapalım dedi negatif çıkarsa adet söktürücü kullan yaptık akşam labratuarı aradım sonuç 1,00 şimdi bugün ilaca başlayımmı böle olan varmı aranızda fikir verirmisiniz bana

benim değerim 24,13 çıktı benimkide çok düşük dış gebelikten korkuyorum 1 hafta bekleyip tekrar kan testi yaptıracağım inş.yükselir

kızlar benım beta hcg 11.63 cıktı sızce normalmı 3 gun gevıkme oldu rahım duvarı kalınlasmıs dedı acaba artarmı

Kızlar slm Bn de idrar da test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı, dayanamayıp kan testi yaptırdım 10.49 çıktı 3 gün sonra yenileme i istediler, adetime de 3 gün varr...hamiş miyim anlayamadım 😔

Back