- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
Selam kızlar. Daha önce bu portalda yazmıştım.Ancak konuyu çözemedim. Yeniden açmak istedim. Arkadaşlar benim problemim eşimin ailesi ile ne yazık ki. Şimdiye kadar hiçbir şekilde anlaşamadık. Görünür de bir problem olmamasına rağmen, ciddi anlamda manevi kırgınlıgım var. Elimden gelen her şeyi yapmama rağmen bir türlü oluşamayan saygı problemler. Konunun cok derinliğine inmek istemiyorum; çünkü akşama kadar yazmam gerekiyor. Asıl konu şu ki; eşimin ailesi, eşime ve bana hiçbir şekilde saygı duymuyor. Onlar, bütün akrabaları ile aynı binada yaşıyorlar. Biz de yakınlarında oturuyoruz. Şimdiye kadar çok kötü durumlara şahit oldum. Benim ailem başka bir şehirde. Beni yalnız buldukları için de kötü niyetli insanların neler yapabileceğini tahmin edersiniz. Velhasıl biz eşimle, İstanbul'da evler çok pahalı oldugu için, ailemin oldugu şehirden, uygun fiyata bir ev aldık. Biraz birikim, biraz da kredi borcu ile. 4 aylık hamileyim. Tam da su dönemde oraya taşınmaya karar verdik. Başta eşimin babası cok mantıklı karsıladı. Aradan birkaç gün geçti, kaynanam sağolsun hepimize verdi veriştirdi. Daha sonra emri vaki yapıp bir şekilde burda kalmamızı sağladı. Eşimin abisi aksam evime gelerek, bir ton laf saydı bana. Yok ben atanmadan neden cocuk yapmısım, yok neden para biriktirmemişim, yok şöyle yok böyle. Utancımdan kafamı kaldıramadım. Şimdi kaynanam da aynı durum. Aksama kadar arayıp sadece kahkaha atıyor. Kanamam oldu gecen gün. Aradı dalga geçer gibi. Stres yapma ömrü yoksa dokuzuncu ayda da ölür dedi. O kadar psikolojim bozuk ki anlatamam size. Bu ay sonu gidecektik. Eşime neden gidemiyoruz deyince de, evin kalan kredi borcunu ödedi babam demez mi. Şartla baskıyla bize yardım etti ki abisine bunun cok daha fazlasını verdi. Simdi burda kalmak istemiyorum. Hamileyim artık kaldıramıyorum. Çok şey var tahmin edersiniz sizler de. Sizce ne yapmalıyım? Eşim ay sonu gidelim sen üzülme diyor. Bana da iyi gelecek. Biraz uzaklaşalım diyor. Ama ailesinin muhakkak gene bir şeyler yapıp engelleyeceğini düşünüp hem korkuyorum; hem de stres yapıyorum. Lütfen bana fikir verin.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.