• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim yardıma ihtiyacım var

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Selam kızlar. Daha önce bu portalda yazmıştım.Ancak konuyu çözemedim. Yeniden açmak istedim. Arkadaşlar benim problemim eşimin ailesi ile ne yazık ki. Şimdiye kadar hiçbir şekilde anlaşamadık. Görünür de bir problem olmamasına rağmen, ciddi anlamda manevi kırgınlıgım var. Elimden gelen her şeyi yapmama rağmen bir türlü oluşamayan saygı problemler. Konunun cok derinliğine inmek istemiyorum; çünkü akşama kadar yazmam gerekiyor. Asıl konu şu ki; eşimin ailesi, eşime ve bana hiçbir şekilde saygı duymuyor. Onlar, bütün akrabaları ile aynı binada yaşıyorlar. Biz de yakınlarında oturuyoruz. Şimdiye kadar çok kötü durumlara şahit oldum. Benim ailem başka bir şehirde. Beni yalnız buldukları için de kötü niyetli insanların neler yapabileceğini tahmin edersiniz. Velhasıl biz eşimle, İstanbul'da evler çok pahalı oldugu için, ailemin oldugu şehirden, uygun fiyata bir ev aldık. Biraz birikim, biraz da kredi borcu ile. 4 aylık hamileyim. Tam da su dönemde oraya taşınmaya karar verdik. Başta eşimin babası cok mantıklı karsıladı. Aradan birkaç gün geçti, kaynanam sağolsun hepimize verdi veriştirdi. Daha sonra emri vaki yapıp bir şekilde burda kalmamızı sağladı. Eşimin abisi aksam evime gelerek, bir ton laf saydı bana. Yok ben atanmadan neden cocuk yapmısım, yok neden para biriktirmemişim, yok şöyle yok böyle. Utancımdan kafamı kaldıramadım. Şimdi kaynanam da aynı durum. Aksama kadar arayıp sadece kahkaha atıyor. Kanamam oldu gecen gün. Aradı dalga geçer gibi. Stres yapma ömrü yoksa dokuzuncu ayda da ölür dedi. O kadar psikolojim bozuk ki anlatamam size. Bu ay sonu gidecektik. Eşime neden gidemiyoruz deyince de, evin kalan kredi borcunu ödedi babam demez mi. Şartla baskıyla bize yardım etti ki abisine bunun cok daha fazlasını verdi. Simdi burda kalmak istemiyorum. Hamileyim artık kaldıramıyorum. Çok şey var tahmin edersiniz sizler de. Sizce ne yapmalıyım? Eşim ay sonu gidelim sen üzülme diyor. Bana da iyi gelecek. Biraz uzaklaşalım diyor. Ama ailesinin muhakkak gene bir şeyler yapıp engelleyeceğini düşünüp hem korkuyorum; hem de stres yapıyorum. Lütfen bana fikir verin.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

kendini de paralasan eşin ailesine söz geçiremediği sürece yapabileceğin hiç bişey yok.

eş eş eş. her zaman söyleniyor zaten iş eşinde bitiyor yani. eşinin abisi sizin çocuk yapmanıza sevişmenize karışırken eşinin eli armut mu topluyodu mesela?

Offf offf kelin ilacı olsa misali şuan ki durumum Allah YARDIMCINIZ olsun. Bi yeri anlamadım KV 9ayda da ölür derken ne demek istemiş bu ne zirvalik hamile ve korkuları olan bi kadına ölür bilmem ne takilmayin bu sözünden hadsizliginj anladım. Ne bohem bi hayat tarzı anası danasi yetmiyor ağabeyi ne demeye burnunu sokuyor herkes elini çekse bi rahat yuruse evlilikler sizin için dua edeceğim baskasi gelmiyor elimden üzgünüm

Eşiniz yumruğunu masaya vurmadığı sürece zor olur..
Ne demek kaynın gelip sana sayması ? Ortada ne varda kendinde bu hakkı görüyor?
Yanındamıydı eşin bu sözleri duyarken
KEşke azıcık savunabilseydiniz kendinizi.
Saygı duyulmuyor demişsiniz ya burda herşey sizin elinizde . Gerekli yerde gerekli cevabı vermelisiniz yoksa önünü alamazsınız.
Saygıda kusur etmeyin ama kimse x kişiye şunu söylerken bir kere daha düşüneceğini bilmeli

Bence eşiniz de yanınızda madem tepki vermelisiniz neden kayinvalideniz kahkaha attığında sustunuz yada abisi gelip laf ettiğinde sustunuz ona ne ki sizin ne zaman hamile kalacağınızdan izin mi almak gerek hamile kalmak için yada para sizin paranız değil mi ister harcarsiniz ister biriktirirsiniz bence sizi yumuşak yüzlü bulduklarından böyle yapıyorlar azıcık dişlerinizi gösterin derim

Offf offf kelin ilacı olsa misali şuan ki durumum Allah YARDIMCINIZ olsun. Bi yeri anlamadım KV 9ayda da ölür derken ne demek istemiş bu ne zirvalik hamile ve korkuları olan bi kadına ölür bilmem ne takilmayin bu sözünden hadsizliginj anladım. Ne bohem bi hayat tarzı anası danasi yetmiyor ağabeyi ne demeye burnunu sokuyor herkes elini çekse bi rahat yuruse evlilikler sizin için dua edeceğim baskasi gelmiyor elimden üzgünüm
Allah razı olsun. Kaynanam onu dedi. Simdi her gece aynı rüyayı görüyorum. Bebeğim ölüyor onu kürtaj yapıyorlar falan her gün ağlıyorum her gün :(

Kilit noktası eşiniz. Kaynınızın ne haddine sizi azarlamak,bebeği ne Zaman yapacağınıza karışmak? Kayınvalideye değinmiyorum bile. Az vicdanı olan kendi torunu için böyle bir cümle kurar mı? Eşinizin haberi var mı bunlardan?
Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlar :(

kaynin sana laf ederken umarım eşin yaninda yoktu.

güzellikle bu işi çözebilirsin, diye düşünüyorum. bu süreçte ailesini karıştırma. sadece o eve giderseniz hayatınızin daha güzel olacağından bahset.

Bence birşey yaparken onlara söylemeyin. Gidiyorsanız hazırlanıp biz gidiyoruz diyin. Baskın olun biraz. Ezdirmeyin kendinizi anneniz babanız uzak olabilir ama hep sizin arkanızdadırlar eminim. Bu yüzden ezemeyeceklerini anlasınlar.

Allah razı olsun. Kaynanam onu dedi. Simdi her gece aynı rüyayı görüyorum. Bebeğim ölüyor onu kürtaj yapıyorlar falan her gün ağlıyorum her gün :KK43:

Allah korusun. kötü şeyler düşünme.

Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlar :KK43:

esin yanında yokken telefonu açma. esin yanındayken açarlarsa aç. hatta telefonu dışa al. eşinde duysun

Bence eşiniz de yanınızda madem tepki vermelisiniz neden kayinvalideniz kahkaha attığında sustunuz yada abisi gelip laf ettiğinde sustunuz ona ne ki sizin ne zaman hamile kalacağınızdan izin mi almak gerek hamile kalmak için yada para sizin paranız değil mi ister harcarsiniz ister biriktirirsiniz bence sizi yumuşak yüzlü bulduklarından böyle yapıyorlar azıcık dişlerinizi gösterin derim
Gerçekten o kadar strese girdim ki; hergün hergün bir insanın üstüne bu kadar gelinir mi? Tabi ki konuyu uzatmamak için sesimi çıakrmadım daha da stres olmayım bebeğim zarar görmesin diye. Eşim orda hata yaptı sanane diyemedi. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi gel gel diye akşama kadar arıyorlar. Yapacagını yaptılar, simid de hiçbir şey olmamış gibi devam edelim istiyorlar. Alıştılar kullanmaya.

İşin bir garip yanı da ne biliyor musunuz arkadaşlar? Kaynım geldi o kadar lafı soktu bana. Sonra eline bir yüzük almış. Eve götrmekten çekinmiş. Kız arkadaşına evlenme teklifi edecekmiş. 14 Şubatta benim salonu hazırlayacakmışım. Sabah yemek yapacakmısım. Masayı hazırlayacakmısım. Öğlen de cıkıp gidecekmişim. Yedek anahtarı da ona bırakarak. Gece de araycakmış biz cıktık siz gelin diye. Kendi evime gelecekmişim :((((

İşin bir garip yanı da ne biliyor musunuz arkadaşlar? Kaynım geldi o kadar lafı soktu bana. Sonra eline bir yüzük almış. Eve götrmekten çekinmiş. Kız arkadaşına evlenme teklifi edecekmiş. 14 Şubatta benim salonu hazırlayacakmışım. Sabah yemek yapacakmısım. Masayı hazırlayacakmısım. Öğlen de cıkıp gidecekmişim. Yedek anahtarı da ona bırakarak. Gece de araycakmış biz cıktık siz gelin diye. Kendi evime gelecekmişim :KK43:(((

yaptın mi bunu. yada bu yılki 14 Şubat mı.

bu yıl ki ise yapma. çok bilmiş.

İşin bir garip yanı da ne biliyor musunuz arkadaşlar? Kaynım geldi o kadar lafı soktu bana. Sonra eline bir yüzük almış. Eve götrmekten çekinmiş. Kız arkadaşına evlenme teklifi edecekmiş. 14 Şubatta benim salonu hazırlayacakmışım. Sabah yemek yapacakmısım. Masayı hazırlayacakmısım. Öğlen de cıkıp gidecekmişim. Yedek anahtarı da ona bırakarak. Gece de araycakmış biz cıktık siz gelin diye. Kendi evime gelecekmişim :KK43:(((
asla böyle bişeyi kabul etme asla...
Sizin ne zaman çocuk yapacağınıza kadar laf ediyor bide utanmadan sizin eve sevgilisini mi getirecekmiş...:KK57: üstelik ortamı da sen hazırlayacaksın öyle mi???
Hey allahım ya nasıl sinir oldum bak. :KK62:
Sakın kabul etme bizim evde planımız var de işimiz var de rahatsızım de uydur bişiler kabul etme ,gerekirse misafir çağır...

Back