- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi ojelikizzz
-
bu kadar kasma kendiniBilmiyorum iste. her zaman duyardim din hakkinda kotu konusanlari ama hic umursamazdim hatta uzulurdum yanlis yoldalar diye. Bu seferkinde sanki kafamin icinde bir sey engelliyo beni. bildiğin dua etmeye ugrasiyorum agliyorum ağlıyorum yapamiyorum.
allah başka dert vermesin..allahın izni ile buda geçer..inan daha kötü durumda insanlar var..aç sokakta kalsaydın ya..öyleleride var..Oyle mi diyorsun canim inşallah oyledir o kadar cok korkuyorum ki zaten pa hastasiyim bu olaydan sonra tekrar atagim geldi. onceden atak geldiginde Allaha dua ediyordum siginiyordum gececek diyordum beni sevdigi icin dert veriyor diyordum simdi bu olaydan sonra bildiğin boslukta kaldim kafami kaldiramiyorum Allaha dua etmek istiyorum olmuyo icimden gelmiyo sanki kac senedir ettim ama hala kurtulamadim kurtulamayacakmisim bu hastaliktan diye isyan edesim geliyo cok uzuluyorum
Seni bukdar etkileyen ne kim ne dedi de bu hale geldin ?Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan.
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki.(((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
neden korkuyorsunki evindesin sıcak ortamda ailende vardır..abartıyorsun bence..ilk önce bunu anlamalısın abarttığını..Canim oyle deme bak gerçekten imanli bir insandim oyle ki hasta hasta kalkip namazimi kilardim sorgusuz sualsiz. oyle deme zaten cok korkuyorum :'(
Senin durumun da bana gore normal...ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
bir depremle çok doğru tespit Van Depremi hayatımın dönüm noktasıdır...Bi depremlik işin var..30 sanıyede imana gelirsin..
Allah korusun tabii..
başlık açmışsınız ve konu dini olduğu için kapanmış. bu yasak çünkü. 2ciyi açıyorsunuz tekrar.Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan.
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki.(((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?