• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar benim icin dua edin cok korkuyorum :(((

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar :(
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan. :(
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki. :((((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(

Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar :KK43:
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan. :KK43:
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki. :KK43:(((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
geçici bir süreçtir bence..

Dinde süphe olmaz ! Süpheye dustuysen yeterince kuvvetli degildi inancin.... ne diyeyim ki. Benim dr ateist arkadaslarim var ama bu tur muhabbetlerde tartismaya girmektense kalkiveriyorm yanlarindan.

Oyle mi diyorsun canim inşallah oyledir o kadar cok korkuyorum ki zaten pa hastasiyim bu olaydan sonra tekrar atagim geldi. onceden atak geldiginde Allaha dua ediyordum siginiyordum gececek diyordum beni sevdigi icin dert veriyor diyordum simdi bu olaydan sonra bildiğin boslukta kaldim kafami kaldiramiyorum Allaha dua etmek istiyorum olmuyo icimden gelmiyo sanki kac senedir ettim ama hala kurtulamadim kurtulamayacakmisim bu hastaliktan diye isyan edesim geliyo cok uzuluyorum :(

Dinde süphe olmaz ! Süpheye dustuysen yeterince kuvvetli degildi inancin.... ne diyeyim ki. Benim dr ateist arkadaslarim var ama bu tur muhabbetlerde tartismaya girmektense kalkiveriyorm yanlarindan.

Canim oyle deme bak gerçekten imanli bir insandim oyle ki hasta hasta kalkip namazimi kilardim sorgusuz sualsiz. oyle deme zaten cok korkuyorum :'(

Bu da OKB nin bir türü,araştırırsan görürsün.-OKB din- diye aratabilirsin.

Hayata, Allaha inancını etkileyen bişeyler mi yaşadın ?

bu yanlış biliyor musunuz..bir ara inancımı anlamak için epey bir vakıflara gittim tasavvuf sohbetleri dinledim..
bizim aile o kadar çok dindar değildir yani inanırlar da anlatmazlar çok da detaylı bilmezler ben de kendim araştırdım öğrendim hep her şeyi neyse işte orada tasavvufla uğraşan o insanlardan öğrendiğim hep şuydu
inancın varsa şükret yarın da Allah'a hala inanacağın kesin olmayabilir o yüzden hep imanlı ölmek üzere dua et yarın yine inançlı olabilmek için dua et....çünkü yarın ne düşüneceğimizi bilemeyiz
bugün çok inançlı yarın inançsız olabiliriz Allah korusun...çünkü insan değişkendir ..halden hale geçer...bilmiyorum ben böyle öğrendim :)

boyle bir baslik acmayip yada birine anlatmayarak biseyler yapmaya baslayabilirsin.
mesela, buraya bu konu yazmak icin bize biseyler sunmak icin baya karaladin. bunlar suan bilinc altinada girdi. birine anlatincada oyle olacak.. dusunmemeye calis. gecici bir suredir. seytan vesvesesi..

Ee araştır sorgula o zaman.
Mantıklı geliyorsa inanırsın zaten mantıksız geliyorsa niye inanıyorsun ki ?

Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar :KK43:
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan. :KK43:
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki. :KK43:(((((
felak nas oku ve etrafındaki vesvese verenlerden seni koruması için dua et

Bi dönem bende senin gibiydim hatta yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi. Allaha inancım bitmişti ve asla en ufak dua etmiyordum. Allah eğer olsaydı beni duyar , hayat bu kadar kötü olmazdı diye düşünüyodum. Ciddi ciddi ateizm inancına da yönelmiştim ve bu konuda araştırmalara bile başlamıştım. Sonra kendi kendime toparlandım düşüncelerimin saçma olduğunu farkettim. Kısa bi süre de olsa inancsız olmanın ne kadar kötü bişey olduğunu gördüm , inanacak bişey olmayınca yaşamanın bile anlamı kalmıyor sanki dibe batıyor insan gün gün. Dilerim bu durumdan kurtulursun yakın zamanda..

Back