kızlar beni şu tozdan kurtarın..

busra_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
56
0
46
Ankara
arkadaşlar bebeğimin çamaşırlarını dalinin sıvı deterjanıyla yıkıyorum asıyorum toplarken o kadar çok toz çıkıyor ki inanamazsınız elimle ağzımı burnumu kapatasım geliyo o kadar yani...acaba makinede mi bir sorun var yoksa deterjanda mı bilemedim bir saat çırpıyorum tozlardan kurtulmak için ama içim hiç rahat değil

bende dalin kullanıyorum ama böyle birşey yaşamadım.2 kere durulamayı denedinizmi?makinanızda da birşey olabilri,kreç biriikmesi gibi sulardan falan aklıma çok birşey gelmedi valla bu kadar yardımcı olabilirim.

bende dalin kullanıyorum ama böyle birşey yaşamadım.2 kere durulamayı denedinizmi?makinanızda da birşey olabilri,kreç biriikmesi gibi sulardan falan aklıma çok birşey gelmedi valla bu kadar yardımcı olabilirim.

makinanın alt tarafında bir kapak oluyor onu eşinize açtırın içinden pislikler çıkıyor.3 ayda bi filan yapmak lazımmış bunu belki birikmiş vardır

deterjanı fazla kullanıyor olabilirmisiniz belki makinanın durulaması yeterli gelmiyordur ek durulama gerekiyor olabilir

durumun elveriyorsa kurutma makinesi almani tavsiye ederim,butun toz vs gidiyor.

alt kısmındaki kapağı açtım bişey çıkmadı bilmiyorum ki ahh kurutma makinesi koyacak yer olsa ne güzel olurdu evdeki eşyalardan bize yaşayacak alan kalmadı :))) ama ilave durulamayı deneyim birde belki işe yarar teşekkürler arkadaşlar

makinenin kapağının kenarında gri bir lasti oluyor ya, eğer o yıpranmışsa o da çamaşırlara bulaşıyor ve toz görünümünde oluyor.isterseniz birde onu kontrol edin yada ettirin...:80:

benim kurutma makinem camasir makinesinin ustune monte edildi,yer sikintisi olmadi boylece.Tozun sebebini bilmiyorum ama ben de daha once bikmistim ozellikle bebegimin camasirlarindan cikan tozu gormekten.

aynı sorunu ben de yaşıyorum hatta giydirirken çok hapşırıyo bebeğim.prof. saraçoğlu bitkisel deterjanı kullanıyorum 2 kere duruluyorum yine de oluyo...
perwolle yıkadığım koyu renkli çamaşırlarda da aynı problem var ..normal deterjanda olmuyo hayret bişey yani....

kızlar bu sorun neden kaynaklanıyor bilemedim bende doğuma yakınım bebeğimin yeni aldığım kıyafetlerini iki kez yıkadım çift durulama yaptım fakat inanılmaz derecede toz var ütülerken de tek tek çırptım ama olmadı ne yapacağımı bilemiyorum
bebeğim henüz doğmadı ama bu şekilde nasıl giydireceğim bilmiyorum .bu arada ben normal deterjanla yıkadım çok az koydum , makinamında öyle alt tarafında kapak falan yok
sadece bebek kıyafetleri böyle oldu .acaba kıyafetlerin kumaşında mı bir sorun var

Son düzenleme:

ben hacı şakir in granül sabununu ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum. hiç öyle sorunum olmadı mis gibi çamaşırlarımız. acaba çamaşırların kalitesinden kaynaklanabilirmi? geçen ZARA dan 5 li atlet takımı aldım hiç birinde olmazken bu markanın çamaşırında toz oldu. ki benim açık havada çamaşır kurutma imkanım yok evin içinde kuruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…