Kızlar beni bilgilendirin nolur

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.197
1.573
40
İyi akşamlar kızlar bana yardımcı olun nolur.Bu yıl oğlum 3. Sınıf. Hadi bu yıl neyse yetiyorum anlatıyorum matematikten falan. Ama 4. Sınıf zor sanırım ve ben pek iyi değilim matematik konusunda. Bu etüt işi nasıl oluyor. Seneye yetemeyeceğim biliyorum napmam lazım sınıf öğretmenleri ve veliler bu konu da nasıl bir yol izliyorsunuz. Okulöncesi öğretmeniyim ilkokul sistemine uzağım yakından bilenler lütfen anlatın . Bu yıl napayım seneye bizi neler bekliyor napayım

Bende a.ö.f. kamu yönetimi mezunuyum eltımın kızlarına ben ders çalıştırıyorum bırı 3.sınıf biri 5.sınıf seneye de yapabilirsin bence canım çok zor değil

Panik yapmayın.
Okul öncesi öğretmeni iseniz asgari bir matematik bilginiz vardır en azından üniversite sınavında size yetmiş.
Seneye kitaplar geldiğinde oğlunuzdan önce konuya biraz çalışırsınız.
He bana sorarsanız ders çocuğunuzun sorumluluğu. Bu kadar kendinize yüklenmeyin.

Valla panik atak olcam zaten canım yakında doğru diyorsun ama içim rahat etmiyor ki okulda verilen belli şeyler farklı sorular çözdürmediği için soru çeşitlerini öğrenemiyor çocuk

Yaparsın canın üzme kendini dert etme baktın düşüş var maddi durum varsa etute gonder
Saol canım benim okullarda da oluyor sanırım ama talep olması lazım. Bir de bu yıl gerek yok değil mi az çok yetiyorum

Youtube da bazen anlatimli videolar oluyor onlara bakabilirsin. Universite ogrencilerden ders aldirabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…