Yani değerlerim düzeldi mi ? Anlayan yok muanladıgım kadarıyla 35 milyon olmuş
negüzel inşallah bir bebişinde olur gene şok olursun
Bi sorun görünmüyor canımEki Görüntüle 2108305 Kızlar eski konulardan bilirsiniz .2 sene önce test yaptırdık tüp bebekten başka çareniz yok dediler.Bizde başka doktorun görüşünü almak için Araştırma hastanesinde test verdik .Ultrason testi sonucu çıktı ve sperm testi de çıktı .2 sene önce sperm sayısı 8 milyondu.
Şimdi yeni test çıktı lütfen bakın ne olur .Daha sonuçları doktora göstermedik .Anlamadım ben
Yeni teste gore guzel gorunuyor ama farkli merkezler farkli sonuclar verebilir. Bence guvenilir bir merkezde yaptirman saglikli sonuc verir.Kızlar of var mı bilgisi olan .O kadar konuya cevap atıyorlar ki ,benimkilere de bakın
Ben Haseki eğitim araştırmada yaptımYeni teste gore guzel gorunuyor ama farkli merkezler farkli sonuclar verebilir. Bence guvenilir bir merkezde yaptirman saglikli sonuc verir.
Ben de uyduruk bir hastanede yaptirdim sayi yuksek cikti cok da sallamiyorum esasinda.
Buyuk sehirdeysen iyi bir tup bebek merkezinde yaptirsaniza
Az cikan neredeydi pekiBen Haseki eğitim araştırmada yaptım
Az çıkan bundan iki yol önce Umuttepe Kocaeli’de özel bir doktor muayenesindey di .Yani Kocaeli hastanesinden rapor almak için oradaki doktor yönlendirmiştiAz cikan neredeydi peki
35 milyon iyi bizde ahh ahhh cok cok düşük. 4 kez yaptırdı test hepsi ayni cikti. bence bir kadi doğuma git. bi goster sonra tup bebek icin baska bi yere gidersin sonuçlarını bir göster. bakarsin çatlama ignesi asilama vs biseyler olur.Eki Görüntüle 2108305 Kızlar eski konulardan bilirsiniz .2 sene önce test yaptırdık tüp bebekten başka çareniz yok dediler.Bizde başka doktorun görüşünü almak için Araştırma hastanesinde test verdik .Ultrason testi sonucu çıktı ve sperm testi de çıktı .2 sene önce sperm sayısı 8 milyondu.
Şimdi yeni test çıktı lütfen bakın ne olur .Daha sonuçları doktora göstermedik .Anlamadım ben