Kontakt Lens Kızlar ben kazıklandım mı??

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
Acuvue lenslerden almıstım gecen hafta numaralı seffaf lens göz doktorum ayarladı verdi ama bi göz 150 iki göz 300 dedi ben 150 verdim sadece gelicek ay vericem dedim ama interttnettn baktımda hiçte o kadara deil napayım kızlar kullanan bilen varmı piyayasssı ne bu lenslerin??

ikiside var tatlım miyopta astigmatta astigmatım yüksekmiş 2 derece falan

o zaman bu fiyat normal kac aylik aldin lenslerini 6 aylik demi??

1 yıllık dedi canım 2 kutu bi kutuda 6 tane var 2 bucuk ayda bi degiştitr dedi. sen biliomusun kazıkllanıyormuyum acaba die içime kurt düştü yaaaa:KK43:

canim lensin eger hem astigmat hem de miyopluk lensse asla kaziklanmamissin.
her kutuda alti tane var evet aslindda 6 aylik almissin lenslerini ama her gun cikarirsan omurlerini 1 yila kadar uzatabilirsin. ben de 3 aylik aliyorum ve genelde 6 ay kullaniyorum lensleri.
ama dikkat etmen gereken sey bakalim kutuda astigmat ve miyop icin mi yaziyor. yani 2 numara astigmati olan birine gerci astigmatsiz lens verilmez.
senin internette gorduklerin 70 civari fiyatlar astigmatsiz sadece miyop icin olan lenslerin fiyatidir. astigmat isin icine girince fiyat 2 katindan bile fazla oluyor.

canim lensin eger hem astigmat hem de miyopluk lensse asla kaziklanmamissin.
her kutuda alti tane var evet aslindda 6 aylik almissin lenslerini ama her gun cikarirsan omurlerini 1 yila kadar uzatabilirsin. ben de 3 aylik aliyorum ve genelde 6 ay kullaniyorum lensleri.
ama dikkat etmen gereken sey bakalim kutuda astigmat ve miyop icin mi yaziyor. yani 2 numara astigmati olan birine gerci astigmatsiz lens verilmez.
senin internette gorduklerin 70 civari fiyatlar astigmatsiz sadece miyop icin olan lenslerin fiyatidir. astigmat isin icine girince fiyat 2 katindan bile fazla oluyor.

doktotr bana 10 gunde bi cıkar suya koy dedi onun haricinde bi sorunda olmaz 2 ayda bi degiştir lenslerini dedi. bide gözümöün biri degişik digeride degişik sol gözüm birazdaha fazlaymıs cıkarmıyorum yanı uyurken falan

enteresan baya.. benim gittiklerim en fazla 3 gun dursun gozunde lens.. 4. gun cikar derler..
jhonson and jhonson demi markasi? cunku o gozde 10 gun kalabilir diyolar ama sen yine de cok tutma gozunde derim.. kuruluk yapiyor belli bir sure sonra cunku.
iki gozunun numarasi farkli oldugu icin iki kutu vermisler zaten sana.

acuvue lenslerin astigmat için olanları yaklaşık 80 tl oluyor ki bu fiyat aynı senin aldığın gibi standart şekilde yani 1 kutuda 6 tek lens şeklindedir. 2 kutu alacağına göre 160 tl olur. kadıköyde oturuyorum abim de acuvue oasys lenslerden kullanıyor bazı optikçiler 70 tl diyor bazıları 55 tl. 55-60 normal bir fiyat internetle karşılaştırınca. senin lensin içinde 80-90 normal bi fiyat. yani kısacası kazıklanmışsın...
ben de 2-3 sene önce bilinen,bi sürü şubeleri olan bi yerden bi air optix almıştım. fiyat biraz fazlaca gelmişti eve gelip netten araştırınca inanamadım kadıköyde de sordum birkaç dükkana gerçekten çok fiyat bindiriyorlar. birkaç dükkana sormadan almamak lazım gereksiz yere kazıklanmamak için. zaten uygun fiyata bi yer buldunuz mu hep ordan alırsınız bildiğiniz bir yer olur.

ayrıca şunu da söyleyeyim nette bakarsan hiçbir lens için 2 aylık denmez...ya 1 aylık, ya 2 haftalık ya da yıllıktır bir lens (tek bir lens için söylüyorum bunu). enteresan bir yönlendirme yapmışlar...yabancı dilin iyiyse bir de lensin kutusuna bi bak yazar üstünde de

acuvue lenslerin astigmat için olanları yaklaşık 80 tl oluyor ki bu fiyat aynı senin aldığın gibi standart şekilde yani 1 kutuda 6 tek lens şeklindedir. 2 kutu alacağına göre 160 tl olur. kadıköyde oturuyorum abim de acuvue oasys lenslerden kullanıyor bazı optikçiler 70 tl diyor bazıları 55 tl. 55-60 normal bir fiyat internetle karşılaştırınca. senin lensin içinde 80-90 normal bi fiyat. yani kısacası kazıklanmışsın...
ben de 2-3 sene önce bilinen,bi sürü şubeleri olan bi yerden bi air optix almıştım. fiyat biraz fazlaca gelmişti eve gelip netten araştırınca inanamadım kadıköyde de sordum birkaç dükkana gerçekten çok fiyat bindiriyorlar. birkaç dükkana sormadan almamak lazım gereksiz yere kazıklanmamak için. zaten uygun fiyata bi yer buldunuz mu hep ordan alırsınız bildiğiniz bir yer olur.

miyop icin olmasin o canim? cunku miyoplarin fiyatlari en son sordugumda 80 70 civariydi astigmatlar her zaman daha pahali olurlarCADIARZU

ya daha kazıklanmadım vermem olur biter 150 yi valla gittigim doktorlarda iyi güzel özele gitmiştim ordan yaptılar bu yönlerndirmeyi. Vermem mki 150 vermiştim yeter o onlara:) bana öle dedi 2 ayda bi degiştr dedi entersan yani cok menunumda ama nie böle sacmalıklar oluyo anlamadım...!!1 kızlar siz olmasanız valla napardım:)

Canım 5-6 ay önce optik firmasında çalışıyordum tam fiyatını hatırlamıyorum ama Acueve bu kadar pahalı değildi. İstersen reçeteni al optik firmalarına bir sor telefonla da sorabilirsin onlar sana net fiyat söylerler, direk doktordan alırsan daha pahalı oluyor

Canım 5-6 ay önce optik firmasında çalışıyordum tam fiyatını hatırlamıyorum ama Acueve bu kadar pahalı değildi. İstersen reçeteni al optik firmalarına bir sor telefonla da sorabilirsin onlar sana net fiyat söylerler, direk doktordan alırsan daha pahalı oluyor

kızlar size danısmakla cok iyi yapmısım vermem bende 150li aralar dururlar napabilcekler ki derim siz adam mı kazıklıyosunuz die. Allhım ya

miyop icin olmasin o canim? cunku miyoplarin fiyatlari en son sordugumda 80 70 civariydi astigmatlar her zaman daha pahali olurlarCADIARZU

hayır acuvue oasys astigmat ve acuvue advance astigmat için söylüyorum bunlar aynı zamanda miyopu da düzeltir tabi ve tek kutu için yazdım bu fiyatları...yakın bir zamanda lens için muayene olup bu 2 lensten birini alacağım bu nedenle araştırma yaptım...

yaklaşık 5 senedir lens kullanıyorum. hem lenslerin hem kendi sağlığın açısından lenslerini gece yatarken çıkarmalısın. zaten aksi halde kuruluğu ve batma hissini sen de farkediyorsun. bir kutunun içinde 6 adet lens varsa ve her bir lensin süresi 1 aylıktır. takmada zorluk yaşayana kadar(bir süre sonra gözüne kolayca oturmaz) kullanmaya devam edebilirsin zaten bu süre 1.5 ay civarındadır. astigmatlı lens için fiyat uygun.

ben şimdi fiyatları araştırıyorumda astigmatlı lensler için.nette fiyatlar çok uygun.2 kutu 160a geliyo en fazla.solüsyonu ve hediyeleride cabası.dışarıdan alındığında neredeyse yarı yarıya oynuyo fiyatlar demekki

cnm doktorlar genelde firmadan çok ucuza alıyorlar çünkü o firmanın lensini yazıyorlar..ankarada olsan yönlendirirdim seni ama izmirdesin..lens alacağın zmn optikçileri gez..her zmn fiyat oynar..bu arada j&JOHNSON ürünlerin de advance 2 gün gözde kalır..QASSY 1 hafta gözde kalır...

torik lens olabilir onların fiyatları biraz daha pahalı ama muayne ucretini dahil ettmiş olabilir ama torikde olsa muayne ucretinide dahil etmiş olsa cok para vermişin ama muayne ucreti dahil deyilse ve torik lens deyilse dupedus kazıklanmışın

X