Kizlar ben kafayi yedim galiba

Yukarida da demistim, evliyim ve esim burada degil sanki tuvaletlerden gebe oldum saniyorum, psikiyatriye de gittim ilac vermislerdi
Tamam evlısıniz anladım ama toletelerden nasıl hamıle kalabılcegınızı dusunursunuz ki gırdıginiz toletlerde erkek sprmi nasıl bulunur ve sıze bulasıır bu kadar kolay degıl İnanin hamile kalmak ve erkek sprmi yuruyup içinize girerek hamıle bırakmaz ya

Ben korkuyorum aslinda neden bilmiyorum. Ancak genel olarak takintili bir insan ondan da kaynaklı olabilir psikologa gidicem farkli olarak

Uğraş yok mu başka iş güç vs? Hep evde misini can sıkıntısından kafayı bir şeye mi taktınız acaba?
Bence bir psikolojik destek lazım gibi
Maalesef, evdeyim ancak meslegim var yapmıyorum meslegimi

Bunu aslinda ben de biliyorum ancak kafamda onayliyamiyorum bir seyde bir soru isareti oluyor

Hem eşim var diyorsun hem ilişkim yok diyorsun ? Seni hamilelikten korkutan ne ?

Hz Meryem değilsen kendi kendine hamile kalmazsın, kadınlar tuvaletinde erkeğin ne işi var da boşalacak senin bacaklarının deydiiği yerde yaşayan sprem kalacak, sen pantolonu çekerken o spremler karınca gibi bacaktan paltolona ordan kiloda kilottam vulvaya ordan da yumurtaya yetisip dolleyecek... Bu yazdıklarımı bir düşün sence imkanı var mı ?

Eşim yanimda değil, iliskim yok yani eşim yanimda olmadığı için
Korkutan şeyde esim yanimda olmadığı için ya oyle yerlerden bişi olursa diye aslinda
Mesela pecete kullaniyorum sonra pisman oluyorum diyorum ya birisi ellediyse onu bana bir sey bulasirsa diye

22 yaşında hiç cinsellik bilgin olmadan evlenmişsin belli ki bu konular sizin için tabuydu bu da sizi stres altına sokmuş şuan bir tedavi sürecinde olduğunuz için kelimelerimi seçmeye özen göstermeye çalışıyorum ama Allah aşkına boyle bir şey nasıl olsun ? Eşin niye yanında değil ? Yalnız mı yaşıyorsun ? Yalnızlıktan takıntı yapmış olabilir misin ? Biraz ailenin yanına git. Hobi edin iş bul evde iş yap.kitap.oku müzik dinle ...

Ağır okb yasıyorsunuz sanırım..Bu konuda kendı okuduklarıma dayanarak konusuyorum...Bu olayların temelınde gecmıste yasanılan taciz olaylarının mesela bu tarz konuları tetıkledıgı yazıyordu..Esınızde yanınızda degıl,kolay bır hayatta yasamıyorsunuz anlasılan ve en zayıf hıssettıgınız zamanda boylesıne anlamsız seyler hortlayabılıyor..

Ciddi anlamda psıkolog ve psıkıyatrıye gıtmelısınız..

Psıkologta sizin beynınızı ıkna etmede yardımcı olabılır..Konusmak sıze ıyı gelebılir...

Normal yasantınızda aktıf olmaya calısın dıcem ama bu okb belası sıze meslegınızıde yaptırmaz sızı de anlıyorum..Dısarıda nasıl hıjyenık ıhtıyaclarınızı gıderebileceksınız kı bu durumda ?

En azından evdeysenız dahı boş durmayın..Bu anlamsız dusuncelerden kurtulmanın en iyi yolu hareket etmek ve yorulmak bence...

Evliyim eşim burada değil

sanki o yokken tuvaletten baskasindan gebe kalacagim saniyorum kafa

senin tuvaletin nasıl bir tuvalet peçeyelerin nasıl bir peçete cinsel organı mı var, çişini yaparken seni taciz mi ediyor? Onlar değilse evde başka biri taciz ediyordur dolayısıyla gebe kalmaktan korkarsın.
Öyle tuvaletten peçeteden hamile kalınsaydı kimse işe, avmye, otobüse, uçağa, toplu taşımaya binemezdi.
Eğer gebe kalma korkusu yaşıyorsan her çişe gittiğinde tuvaleti temizleyip kullan, üzerine örtülen tek kullanımlık örtüler var. Kapalı mendillerden taşı yanında senden başka kimse kullanmasın.
düzenli doğum kontrol hapı kullan doktora gidersen verir. İçin rahat eder.

kız sevişmesin diye bilinç altına neler ektiler kim bilir. Eşinin ailesi tutucuymuş eşi sevişemiyor da başkasından hamile kalırsa evden mi gönderir acaba ondan mı korkuyor.

normal insanların tuvalete şey bırakacaklarını da sanmıyorum akıl alır gibi değil.
Tuvalet başında boşalmayı bekleyen biri çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…