- 10 Mayıs 2024
- 412
- 371
- 18
- 32
Bencede normal yaBu çok normal ama bence ya ben de aynıyım
Bir sürü insan bir tuvaleti kullanıyor, pis geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede normal yaBu çok normal ama bence ya ben de aynıyım
Tamam evlısıniz anladım ama toletelerden nasıl hamıle kalabılcegınızı dusunursunuz ki gırdıginiz toletlerde erkek sprmi nasıl bulunur ve sıze bulasıır bu kadar kolay degıl İnanin hamile kalmak ve erkek sprmi yuruyup içinize girerek hamıle bırakmaz yaYukarida da demistim, evliyim ve esim burada degil sanki tuvaletlerden gebe oldum saniyorum, psikiyatriye de gittim ilac vermislerdi
Ben korkuyorum aslinda neden bilmiyorum. Ancak genel olarak takintili bir insan ondan da kaynaklı olabilir psikologa gidicem farkli olarakMesela ben de örnek veriyorum işte hamama ya da ilk defa girdiğim bir ortamda tuvalet kullanacağım diye tedirgin olurum. Ama bu hijyenden ötürü. Sizin meseleniz şu anda eşiniz yanınızda olmadığı için en olmayacak şeyi düşünüyorsunuz. Çünkü düşündüğünüz şey olursa kim bilir neler olur diye korkuyorsunuz. Eşiniz yanınıza geldiği zaman böyle takıntılar var mı?
Maalesef, evdeyim ancak meslegim var yapmıyorum meslegimiUğraş yok mu başka iş güç vs? Hep evde misini can sıkıntısından kafayı bir şeye mi taktınız acaba?
Bence bir psikolojik destek lazım gibi
Bunu aslinda ben de biliyorum ancak kafamda onayliyamiyorum bir seyde bir soru isareti oluyorTamam evlısıniz anladım ama toletelerden nasıl hamıle kalabılcegınızı dusunursunuz ki gırdıginiz toletlerde erkek sprmi nasıl bulunur ve sıze bulasıır bu kadar kolay degıl İnanin hamile kalmak ve erkek sprmi yuruyup içinize girerek hamıle bırakmaz ya
Hem eşim var diyorsun hem ilişkim yok diyorsun ? Seni hamilelikten korkutan ne ?İliskim yok sanki tuvaletten tuvalete hamile kaldım gibi hissediyorum surekli beta veriyorum ozel hastanede<1.2 devlette <0.100 çıkıyorum sanki surekli kendimi hamile saniyorum karnimda bi agri oluyordu kac aydir gitmedigim doktor kalmadi. Dahiliye, ortopedi, genel cerrahi, kadin doğum. Tomografi bile çektirdim bir sey yoktu psikolojikmen kendimi gebe saniyorum
Eşim yanimda değil, iliskim yok yani eşim yanimda olmadığı içinHem eşim var diyorsun hem ilişkim yok diyorsun ? Seni hamilelikten korkutan ne ?
Hz Meryem değilsen kendi kendine hamile kalmazsın, kadınlar tuvaletinde erkeğin ne işi var da boşalacak senin bacaklarının deydiiği yerde yaşayan sprem kalacak, sen pantolonu çekerken o spremler karınca gibi bacaktan paltolona ordan kiloda kilottam vulvaya ordan da yumurtaya yetisip dolleyecek... Bu yazdıklarımı bir düşün sence imkanı var mı ?
22 yaşında hiç cinsellik bilgin olmadan evlenmişsin belli ki bu konular sizin için tabuydu bu da sizi stres altına sokmuş şuan bir tedavi sürecinde olduğunuz için kelimelerimi seçmeye özen göstermeye çalışıyorum ama Allah aşkına boyle bir şey nasıl olsun ? Eşin niye yanında değil ? Yalnız mı yaşıyorsun ? Yalnızlıktan takıntı yapmış olabilir misin ? Biraz ailenin yanına git. Hobi edin iş bul evde iş yap.kitap.oku müzik dinle ...Eşim yanimda değil, iliskim yok yani eşim yanimda olmadığı için
Korkutan şeyde esim yanimda olmadığı için ya oyle yerlerden bişi olursa diye aslinda
Mesela pecete kullaniyorum sonra pisman oluyorum diyorum ya birisi ellediyse onu bana bir sey bulasirsa diye
Bulaşsa bulaşsa enfeksiyon bulaşır baskada birsey bulaşmazBunu aslinda ben de biliyorum ancak kafamda onayliyamiyorum bir seyde bir soru isareti oluyor
İliskim yok
Evliyim eşim burada değil
sanki o yokken tuvaletten baskasindan gebe kalacagim saniyorum kafa
senin tuvaletin nasıl bir tuvalet peçeyelerin nasıl bir peçete cinsel organı mı var, çişini yaparken seni taciz mi ediyor? Onlar değilse evde başka biri taciz ediyordur dolayısıyla gebe kalmaktan korkarsın.evdeyim
kız sevişmesin diye bilinç altına neler ektiler kim bilir. Eşinin ailesi tutucuymuş eşi sevişemiyor da başkasından hamile kalırsa evden mi gönderir acaba ondan mı korkuyor.22 yaşında