kızlar ben iyi değilim hem de hiçççççç

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
20. haftadayım. her kaynakta bu hafta kendinizi çok iyi hissedeceksiniz yazıyor ama ben öle hissetmiyorum....bulantılarım hala devam ediyor...artık yemek zamanı gelince kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor.sürekli yemeği düşünüyorum nasıl yicem diye....hiç iştahım yok....zorla bişeyler yemeğe çalışıyorum aylardır....psikolojim bozuluyor sanırım.kime ne dicem ne yapacağım bilmiyorum.çünkü kime söylesem normal normal çekeceksin diyorlar. ama gücüm yetmiyor artık............bana bir akıl verin lütfen...karnımda bebeğim var mı yok mu daha hiç anlayamadım.onunla konuşamıyorum sevemiyorum içim sıkılıyor.........

canım bunlar hem hamilelikteki hormonlarla alakalı hemde uzun süreli mide bulantılarıyla alakalı bence . öyle bi hale getiriyoki bazen insanı hamileliğe odaklanamıyosun. halbuki öyle kutsal bişey yaşıyoruzki ve sadece 9 ay sürüyo, bunu söylemek kolay ama katlanmalıyız bütün bu sorunlara. onun doğduğunu ellerinde olduğu anı düşün ve ona odaklanmaya çalış. ben 34 haftalık hamileyim kaburgalarımın batmasından vücudumun uyuşmasından reflümden rahat uyku nedir bilmez oldum. ama kızımı düşündükçe az kaldı çekicez başka yolu yok diyorum :)

canım sağol cevabın için.bak senin az kalmış...umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeğimizi....

canım benimde midem gün içinde sürekli bulanıyordu ve kusuyordum sabun kokusuna bile tahammülüm yoku doktorun bile normal demesinden bıkmıştım. midemin bulantısı geçsin diye sürekli birşeyler yemekten kilo fazla aldım bu sefer de kaburgalarım 4 aylıkken batmaya başladı bende çok sıkıntı çektim ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda değdiğini anlıyorsunuz.. mide bulantım bir gün kalktım ve gecmişti sihirli bir değnek gibi merak etme geçicek ama biraz sıkıntılı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…