Biri beğenmedide kafama taktimGüzel sayilmazsn çirkin de deilsin sorun enteresan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri beğenmedide kafama taktimGüzel sayilmazsn çirkin de deilsin sorun enteresan
Öylemi sagolasnCikinsin
Sağol cnmTipim değilsin de çirkin de değilsin yani
Begenmem mi çiçeğum, aşık bile oldum, evlen benleBeğenmedim mi askolsun
Valla yok ben bayanimBence sen facende ekli bi kıza, hatta sana yüz vermeyen bir kızın fotosunu alıp burada eğleniyorsun..
İnsanca bişey sordum dalga geçmeyin lutfenBegenmem mi çiçeğum, aşık bile oldum, evlen benle
Ben özgüveni mi yitirdi nede olsaBiri beğenmez başka biri beğenir
Sağol cnm alan razi olsnNormalsin çok cirkinde değilsin çok abartılacak güzel de değilsin
Sağol bebisimGuzelsin kız Gözlerin yeter masallah
Kıza söyle, kız çirkin değil.. Çirkin olan bu kızın fotosunu izinsiz kullanıp, dalga geçtirmeye çalışan, buraya konu açan kişi..Valla yok ben bayanim
Iyide bana göre cirkinsindir başkasına göre güzel herkesten fikir alırsan kafayı yersin mecnuna sormuşlar leyla bumuydu bunun icinmi deli divane oldun die bide onu benim gozumle görün demiş bilmem anlatabldmmiBiri beğenmedide kafama taktim
Kafana takma yorumları kendine güven yeterSağol bebisim
Kıza söyle, kız çirkin değil.. Çirkin olan bu kızın fotosunu izinsiz kullanıp, dalga geçtirmeye çalışan, benim o resimdeki hanfendi