Kızlar ben düşük yaptım sorularım cevaplarsanız sevinirim bir kaç kere daha konu açmıştım kusura bakmayın

Kanama bıttıkten sonra gırılebılır kendını hazır hıssedıyorsan

Yaptık da yanlış doktorlara gitmişsin dedi doktor bana şimdi başka bir doktora gitcem pıhtılaşma çıktı onemsemediler şimdiki doktor hemen iğne ilaca baslalim dedi olduğunda gel inşallah sağlıkla olur

Walla ben düşük yaptigimda kana bile bakmadan doktor direk coraspirin ic zarari olmaz dedi düşün en buyuk sebebi kan pıhtılaşmasi dedi garip gelmisti ama baya bilincli bi doktordu ve cok kisiden duymustum ismini inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim cümlemize ovulasyon testini öneririm coo bilinçli oluyor insan adetinin ne zaman baslicagini , yumurtlasigini ve tutup tutmadığını takip ediorsun kafan rahat oluyo stresde yapmiyosun ( gerci bizler bu şekilde stresi buluyoruz) ama genel olarak adeti cok iyi takip ediyorsun yumurtayi da miss

merhaba ben de 24 aralıkta kürtaj oldum 9 haftalık olması gerekti ama ultrasonda 6 haftalıktı kalp atışı hiç olmadı bana bi dkoktor korun dedi diğer herek yok dedi ben de akışına bıraktım. adet olmadan hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyormu etrafımda tanıdığım yok hiç böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…