Kızlar ben delimiyim? :D

Saçının her tutamını bir renge boya bence içinde de kalmaz tüm renkleri saçında görebilir ve marjinal olursun :)

Sıkılınca arada kestirsene. Her sıkılmada boyama. Kanser olursun böyle gidersen sürekli kimyasal.
Kestir dön orjinal rengine ohh mis. Doğallık gibisi var mı?
Yaradan en yakışan haliyle yaratıyor zaten. Sarı saça siyah kaş gördün mü de gidip değiştiriyorsun. Hadi değiştin suyunu çıkarma bari :))
Yaşlı teyze nasihatı gibi oldu ama durmalısın artık

Bende deliyim o zaman
Benim en çok kullandığım siyah ve sarı oldu aralarında neredeyse on yıl ve onlarca ton var tabi ki
Saçlarımı sarı yaptırdığım bir gün tutam tutam elimde kalınca uzuuunn süre boyamadım.En son yarısı koyu kumral yarısı sarı olunca kumral boyadım.
Sende yak kurtul
Ama sarı yapacağm yine yaz gelsin

Bir sey olmaz ya al hevesini. Zaten boyuyormussun sürekli sen kendini durduramiyorsun biz mi durdurabilicez seni. Aynn.dvm..

Sarı aşkı diye bir sey var bence.
Sarının havası ayrı bi kere ozlememek ne mümkün.
Bi kere sarı sacla gorduysen kendini yine dönüp dolaşıp boyuyosun bu renge. Hic olmadı ombre cekiyor canın illa sarı olacak ya o sac dip boyayla da ugrasmim ombre bari olsun diyosun

Önce saç modelini belirle kesimini yani renge sonra karar verirsin. Bir foto çek bilgisayarda resmine en uygun giden saç şeklini ve rengi belirle hani şu programlar varya hani onlarla. Sonra akıllı oldupunu düşündüğün dostlarına danış. Ama en önemlisi bence spor yap belkide saçlarını değilde vucuduna şekil vermen gereklidirde farkında olmadığın için saçta takılmış olabilirsin. Biraz kas yap bakalım görelim neler değişecek

31 yasımdayım omru hayatımda sacımı 4 kere boyadım
Oda aslında acık olan saclarımı koyulastırmak ıcın
Orjınal sacımı okulda boya zannederdı hocalarım kızardı bende koyuya boyayarak kurtulurdum bu baskıdan fakat o boyanın zararının haddı hesabı yok

O kımyasal o cırkın seyı tum sacınıza derınıze kan dolasımınıza nufus ettıtıyorsunuz

Gercekden dogal sac goruntu olarakda en guzelı en yakısanı oluyor
Sıze sarı sac orjınalden daha cok yakısıyor olsa sarısın dogardınız sızın enerjınız yapınız tenınız orjınalı kaldıyor aslında derım ben hep

Kendınızı okadar kımyasala mahrum etmeyın yazık sacınıza onun yerıne sac seklıne sarın

Mesela bıgun toplayın ve onun cesıtlerı bıgun acık bırakın ve onun cesıtlerı sav maskelerıne sarın falan

Ben senden daha deliyim haftada bir saat değişir mi değişmez ama ben haftada bir saçını değiştiriyorum renkten renge girdim bilimdeki saçları kısacık yaptım kısa iken her renk denedim sonra kısacık kaldılar toka bile tutamıyordu kaynak yaptım bandana taktım bir süre idare ettim ben sonra dedim ki bu böyle olmayacak kendi rengini çıksın platin renkten vazgeçemiyorum kendi saçlarında Koyu uçlarına yaptım Böylece hem koy hem platin kullanmış oluyorum inanmayacaksın ama hiç kimse inanmadı bir yıl boyamadım nişanlanınca boyadım düğününde boyadım Şimdi de gayet iyi hamileyim dördüncü ayından sonra boyadım şuan bilime geliyor

Ya aslında modelinide seviyorum, V kesim deniyor heralde buna. Önler daha kısa arkalar belime yakın. Uzun gür saçlarım. Dedim acaba biraz omuz hizasında kestirsem mi kıyamadım.

Spor yapıyordum, yani yeni yeni azalttım vakit çok olmadığı için. Yinede haftada 2-3 gece vaktim oldukça yine yapıyorum. Karın kaslarım bile çok belirgin halde, sorunum bu da değil galiba

yaş kaç???
delilik değil??? ama belli bir yaşa kadar böyle olabiliyor..bende 30 yaşlara kadar bin renk yapmışımdır..hatta hatırlıyorum bir dönem pembe bile dolaştım ( renk tutmadığından ...o zamanlar böyle bir moda yoktu ) :)))))))))

vallahi ikizimi buldum!

24 yaşındayım, ara ara onuda yapıyorum hadi bi tutam pembe hadi kırmızı hadi mavi

ohoooo ben kendimi anlatsam roman olur dalgali saca perma bile yaptirdim. ne zaman hamile kaldim o zaman biraktim simdi Allahim ne manyaklikti diyorum ama o boyadan sonra sacimin kokisinu ozluyorum arada bir. simdi sacimda beyazlar var sirf onlar kapanmadin diye boyatmayacagim cok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…