Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
Saçının her tutamını bir renge boya bence içinde de kalmaz tüm renkleri saçında görebilir ve marjinal olursun :)
Mesleğim müsade etseydi yapardım aslında
- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Sıkılınca arada kestirsene. Her sıkılmada boyama. Kanser olursun böyle gidersen sürekli kimyasal.
Kestir dön orjinal rengine ohh mis. Doğallık gibisi var mı?
Yaradan en yakışan haliyle yaratıyor zaten. Sarı saça siyah kaş gördün mü de gidip değiştiriyorsun. Hadi değiştin suyunu çıkarma bari :))
Yaşlı teyze nasihatı gibi oldu ama durmalısın artık
Kestir dön orjinal rengine ohh mis. Doğallık gibisi var mı?
Yaradan en yakışan haliyle yaratıyor zaten. Sarı saça siyah kaş gördün mü de gidip değiştiriyorsun. Hadi değiştin suyunu çıkarma bari :))
Yaşlı teyze nasihatı gibi oldu ama durmalısın artık
- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
Bende deliyim o zaman
Benim en çok kullandığım siyah ve sarı oldu aralarında neredeyse on yıl ve onlarca ton var tabi ki
Saçlarımı sarı yaptırdığım bir gün tutam tutam elimde kalınca uzuuunn süre boyamadım.En son yarısı koyu kumral yarısı sarı olunca kumral boyadım.
Sende yak kurtul
Ama sarı yapacağm yine yaz gelsin
Benim en çok kullandığım siyah ve sarı oldu aralarında neredeyse on yıl ve onlarca ton var tabi ki
Saçlarımı sarı yaptırdığım bir gün tutam tutam elimde kalınca uzuuunn süre boyamadım.En son yarısı koyu kumral yarısı sarı olunca kumral boyadım.
Sende yak kurtul
Ama sarı yapacağm yine yaz gelsin
- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
Kazit gitsin. Eski doğal ve guzel saçlarına kavuşmuş olursun.
Çok acımasızca amaa
- 19 Aralık 2016
- 7
- 3
- 1
- 45
Önce saç modelini belirle kesimini yani renge sonra karar verirsin. Bir foto çek bilgisayarda resmine en uygun giden saç şeklini ve rengi belirle hani şu programlar varya hani onlarla. Sonra akıllı oldupunu düşündüğün dostlarına danış. Ama en önemlisi bence spor yap belkide saçlarını değilde vucuduna şekil vermen gereklidirde farkında olmadığın için saçta takılmış olabilirsin. Biraz kas yap bakalım görelim neler değişecekBiliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.
Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı
Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar ve bunları defalarca yaptım.
Kendi saç rengim açık kahve idi.
Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça
Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye
Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten
31 yasımdayım omru hayatımda sacımı 4 kere boyadım
Oda aslında acık olan saclarımı koyulastırmak ıcın
Orjınal sacımı okulda boya zannederdı hocalarım kızardı bende koyuya boyayarak kurtulurdum bu baskıdan fakat o boyanın zararının haddı hesabı yok
O kımyasal o cırkın seyı tum sacınıza derınıze kan dolasımınıza nufus ettıtıyorsunuz
Gercekden dogal sac goruntu olarakda en guzelı en yakısanı oluyor
Sıze sarı sac orjınalden daha cok yakısıyor olsa sarısın dogardınız sızın enerjınız yapınız tenınız orjınalı kaldıyor aslında derım ben hep
Kendınızı okadar kımyasala mahrum etmeyın yazık sacınıza onun yerıne sac seklıne sarın
Mesela bıgun toplayın ve onun cesıtlerı bıgun acık bırakın ve onun cesıtlerı sav maskelerıne sarın falan
Oda aslında acık olan saclarımı koyulastırmak ıcın
Orjınal sacımı okulda boya zannederdı hocalarım kızardı bende koyuya boyayarak kurtulurdum bu baskıdan fakat o boyanın zararının haddı hesabı yok
O kımyasal o cırkın seyı tum sacınıza derınıze kan dolasımınıza nufus ettıtıyorsunuz
Gercekden dogal sac goruntu olarakda en guzelı en yakısanı oluyor
Sıze sarı sac orjınalden daha cok yakısıyor olsa sarısın dogardınız sızın enerjınız yapınız tenınız orjınalı kaldıyor aslında derım ben hep
Kendınızı okadar kımyasala mahrum etmeyın yazık sacınıza onun yerıne sac seklıne sarın
Mesela bıgun toplayın ve onun cesıtlerı bıgun acık bırakın ve onun cesıtlerı sav maskelerıne sarın falan
- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
Ben senden daha deliyim haftada bir saat değişir mi değişmez ama ben haftada bir saçını değiştiriyorum renkten renge girdim bilimdeki saçları kısacık yaptım kısa iken her renk denedim sonra kısacık kaldılar toka bile tutamıyordu kaynak yaptım bandana taktım bir süre idare ettim ben sonra dedim ki bu böyle olmayacak kendi rengini çıksın platin renkten vazgeçemiyorum kendi saçlarında Koyu uçlarına yaptım Böylece hem koy hem platin kullanmış oluyorum inanmayacaksın ama hiç kimse inanmadı bir yıl boyamadım nişanlanınca boyadım düğününde boyadım Şimdi de gayet iyi hamileyim dördüncü ayından sonra boyadım şuan bilime geliyor
- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
Önce saç modelini belirle kesimini yani renge sonra karar verirsin. Bir foto çek bilgisayarda resmine en uygun giden saç şeklini ve rengi belirle hani şu programlar varya hani onlarla. Sonra akıllı oldupunu düşündüğün dostlarına danış. Ama en önemlisi bence spor yap belkide saçlarını değilde vucuduna şekil vermen gereklidirde farkında olmadığın için saçta takılmış olabilirsin. Biraz kas yap bakalım görelim neler değişecek
Ya aslında modelinide seviyorum, V kesim deniyor heralde buna. Önler daha kısa arkalar belime yakın. Uzun gür saçlarım. Dedim acaba biraz omuz hizasında kestirsem mi kıyamadım.
Spor yapıyordum, yani yeni yeni azalttım vakit çok olmadığı için. Yinede haftada 2-3 gece vaktim oldukça yine yapıyorum. Karın kaslarım bile çok belirgin halde, sorunum bu da değil galiba
- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 103
- 29
Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.
Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı
Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar ve bunları defalarca yaptım.
Kendi saç rengim açık kahve idi.
Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça
Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye
Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten
vallahi ikizimi buldum!
- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
yaş kaç???
delilik değil??? ama belli bir yaşa kadar böyle olabiliyor..bende 30 yaşlara kadar bin renk yapmışımdır..hatta hatırlıyorum bir dönem pembe bile dolaştım ( renk tutmadığından ...o zamanlar böyle bir moda yoktu ) :)))))))))
24 yaşındayım, ara ara onuda yapıyorum hadi bi tutam pembe hadi kırmızı hadi mavi
- 3 Eylül 2016
- 473
- 892
- 53
- 32
vallahi ikizimi buldum!
Vallahi mi
- 25 Ocak 2011
- 1.174
- 947
- 323
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- 298
ohoooo ben kendimi anlatsam roman olur dalgali saca perma bile yaptirdim. ne zaman hamile kaldim o zaman biraktim simdi Allahim ne manyaklikti diyorum ama o boyadan sonra sacimin kokisinu ozluyorum arada bir. simdi sacimda beyazlar var sirf onlar kapanmadin diye boyatmayacagim cok seviyorum.
- 5 Ekim 2016
- 135
- 99
- 13
- 33