Kızlar ben delimiyim? :D

bende 20li yaşlarda deli gibi saç boyatırdım her rengi olmasa da baya renk denedim. sonra bunun sonu olmadığını farkettim ve saç tebeşiri kullandım, her renge boyadım, bir ara renkli çıtçıt kullandım.

Bir gun arkadasimin kuaforundeyken beni yeni ustasiyla tanistirdi. Kadin disardan geldigi icin basina bir sey sarmis. Acip cikardiginda soke oldum. Saclari inanilmaz seyrek ve kil seklinde degil, tuy tuy kalmis. Rengi de bi tuhafti. Uzuldum tabi rahatsizlik gecirmis belli dedim kendi kendime. Suratimi goren arkadasim dedi ki, saciyla cok oynamis, nasilsa kuaforum, sacima da bir sey olmuyor diye arka arkaya boya, fon, perma, vs. ne bulursa uygulamis. Sonra bir gun birden dokulmeye baslamis. Bir kac haftada da bu hale gelmis. Doktora gitmis, geri donusu yok, sac kokleri iptal.

Bunu niye anlattim, bir sey olmuyor diye guvenme. Zaten ne oluyorsa birden oluyor. Sana tavsiyem en azindan bir sene saclarini kendi haline birak. Onemli durumlar disinda fon bile cekme. Sonra uzulursun.

başka bir konunuzu görmüştüm çok eğlenceliydi, şimdi konuyu görünce de fotoğraftan tanıyıp "aha en sevdiğim" dedim konunuza gelince artık boyayı bırakın, ben bir kere saçımı açtırdım inanılmaz yıprandı. saçlarınızı yıpratmayın, derim sonra uzatmak bakım filan zahmetli işler.

Bence başka ugraşın yok kendinle ugraşıosun git evlen çocuk yap onla uğraş şaka bi yanada yazık millet kimyasaldan kaçayım die ugraşıo sen içine içine buluyosun kendini yazık kafanda saç kalmaz canım birde verdiği zararlarda cabası..

Biraz problemlerin var gibime geldi

Bende kırmızı da dahil bi çok renk denedim en son sarı yaptırdım ve hamile kaldım şimdi mecburiyetten boyatamıyorum dipler geldi dipleree

Ama normaller sıkıcıdır deliler iyidir

Vallahi uğraşım yok bende isterim abiye seçeyim gelinlik seçeyim ama gel gör ki henüz evlenme teklifi alamadım ben şimdik buraya sevdiceğin iletişim numarasını yazayım ne hallere düştüğümü anlatın boyadan kurtulurum belkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…