kızlar ben çok kötü anneyim

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
bu sabah saat 5 civarıydı oğlum yanım da yatıyodu anakucağının içinde yatağımızın kenarına onsu kooymuştum kalkmaya çalıştı herhalde bilmiyorum meğer yere düşmüş eşim yerden kaldırdı çok korkmuştum bir anda paniik yaptım sesli sesli ağladım eşim tamam üzülme dedi buundan sonra daha dikkat edersin dedi alahtan bişey olmadı kızlar ya

kiyamam sana...oglun kac aylik bilmiyorum ama boyle seyler daha cok olacak canim, uzulme. Allah korusun bir yeri acimadiysa problem yok...
sende kendini kotu hissetme bence..annecigisin sen onun bir sarilir koklarsinn hersey gecer.

hihoyyytkaydirigubbakcemile2ay kıyamam ona benımde kuzenım war bı tane bende onu düsruyorum hepp

kiyamam sana...oglun kac aylik bilmiyorum ama boyle seyler daha cok olacak canim, uzulme. Allah korusun bir yeri acimadiysa problem yok...
sende kendini kotu hissetme bence..annecigisin sen onun bir sarilir koklarsinn hersey gecer.
6 aylık fazla ağlamadı ama çok korktum canım

kötü anneyim olur mu canım benim ondan cok senin canı n yanmıştır
üzme kendini
daha cokdikkat edersin malum hareketleniyorlar

kendini daha fazla üzme birçok bebek düşer bende büyük kızım bebekken yatağımın kenarından düşürmüştüm. olabilecek şeyler bunlar biryerlerine bişey olmadıkça sorun değil boşuna dememişler çocuklar düşe kalka büyür diye....eminim artık daha fazla dikkat edersin kendini suçlamamalısın...sevgiler

cnm kendini bu kadar suçlama insanlık hali olabilir böyle şeyler çok şükür bebeğinede bişicik olmamış allah korur onları merak etme sen...

geçmiş olsun.hernekadar dikkat etsende olucak bunlar.
biizm kızda annesiyle yatıyordu.yeni yeni dönmeye başlamıştı,
ablamda hep eli üzerindeydi ama nasıl olmuşsa gece düşmüş kayroladan agzı burnu kan içinde ablam delilenmiş resmen.

canım benimde başıma geldi bu tür şeyler ALLAH EMANET BENİMDE EŞİM TESELLİ ETTİ ÇOK ŞÜKÜR BİLŞEY OLAMAMIŞYA...

bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur böyle düşmeler kardeşimden kuzenlerimden biliyorum hemen kendinizi suçlamayın kötü anneyim diye ne demişler çocuk bu düşe kalka büyüycek

yani kendini suçlama annelerimiz bizi salıncaktan düşürürmüş zamanında bak şükür ALLAH BEBEKLERİ MELEKLERLE KORUYOR hiç telaş etme ama tabi daha dikkatli ol gözle insanlık hali bu

zaten herhangi ters durum olsa bebegin aglamasi degisir endiselenme ama yinede dikkat et elin gozun uzerinde olmazsa olmuyor anne olmakta boyle birsey icimiz eriyor degil mi?

Gecmis olsun benimde en buyuk korkum .ama insaniz hepimiz ne kadar dikkat etsekte olabilriyor bole kucuk kazalar.

Geçmiş olsun. Bebeklerimizi ne kadar sakınırsak sakınalım böyle kazalar hep oluyor maalesef. Önemli olan ufak tefek sıyrıklarla atlatmak. Yine de insanın canı gidiyor seni çok iyi anlıyorum. Bende bugün oğlumun tırnaklarını keserken yanlışlıkla baş parmağındaki eti hafif kestim kanadı. O ağlarken İçim nasıl yandı. Zaten korkarak kesiyordum tırnaklarını artık hiç kesemem herhalde

benim de bebeğim bu sabah koltuktan düştü.çok korktum ben de.ondan çok ben ağladım valla.zaten hep rüyalarıma giriyodu,hep düşürüyodum...allahtan bişey olmadı.melekler koruyo gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…