- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Evet sade aldım yemek takımını.Yemek takımın çok sade geldi sadece, ama diğerleri çok güzel bencesağlıklı günlerde kullan.
Çaycı, kahve makinası, tost makinası, mutfak robotu vs gerekli
Hmm düğün yakın zamanda değilse garanti konusunda haklısın fakat bana kimsr hediye getirmediEvet sade aldım yemek takımını. ☺ teşekkür ediyorum canım evet onları da alacağım da bana hep onları en son al garanti süresinden dolayı dediler. Bir de hediye alan oluyormuş ondan ☺ Nevresimleri halledeceğim şimdi☺
Yaza düğün canım. Yok bana alacak olanlar var üniversite arkadaşlarım küçük mutfak aletlerinden alacaklar ve ütü alacaklar ondan almadım onları henüzHmm düğün yakın zamanda değilse garanti konusunda haklısın fakat bana kimsr hediye getirmedibi arkadaşım da o düşünce ile elektirik süpürgesini almadı hediye gelir diye, sonra paşa paşa gidip aldı
Söylede set şeklinde alsınlar mademYaza düğün canım. Yok bana alacak olanlar var üniversite arkadaşlarım küçük mutfak aletlerinden alacaklar ve ütü alacaklar ondan almadım onları henüz
Evet canım o da emsan çok güzel modelleri varHepsi cok guzel sade ve zevkli.Agiz tadiyla kullanin insallah
Gunluk takiminiz emsan mi?Ben de yenileyecegim de arayistayim
çok teşekkür ederim siz de sade sevenlerdensiniz galibaHepsi çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah özellikle yemek takımına bayıldım
Güle güle kullanın. Ne kadar tuttu bu parçalar toplamda?Eki Görüntüle 2580430 Emsan 12 kişilik yemek takımı
Eki Görüntüle 2580435
6 kişilik günlük yemek takımı
Eki Görüntüle 2580421
Emsan 6 kişilik kahvaltı takımı ki bu takımın yan parçalarını da aldım kocaman bir set yaptım. ☺
Eki Görüntüle 2580422
Emsan 12 kişilik çatal bıçak takımı
Eki Görüntüle 2580423
Emsan çelik tencere takımı
Eki Görüntüle 2580424
Emsan granit tencere takımı
Eki Görüntüle 2580425
Karaca çeyiz takımı
Eki Görüntüle 2580426
Philips süpürge
Şimdilik aldıklarım bu kadar kızlar
çook güzel güle güle kullanın inşallahBunlar da benim Kütahya porselenden set olarak aldım bir tek kırmızı çizgili günlük yemek takımım karaca bir de granit tencerem schefer
teşekkür ederim çok şirin gerçekten ve emsanda takım dışı bu ürünün pek çok parçası üretilmiş tepsileri nihalesi pasta sunumluğu filan hepsi varKahvaltı takımına bayıldım kuzum ya bende bu tarz alıcam ❤
süpürge hariç 3600 süpürgeyle birlikte 4400 civarı canım teşekkür ediyorumGüle güle kullanın. Ne kadar tuttu bu parçalar toplamda?
Benim kalabalık bir ailem yok. Akrabam filan da yok. Onun ailesi şehir dışında. Benim çekirdek ailem var bir tek. Yani kalabalık gelenim olmazgule gule kullan hepsi cok guzel ama gunluk yemek takimini 12li yap derim ben
o zaman tamamm guzel gunlerde kullanBenim kalabalık bir ailem yok. Akrabam filan da yok. Onun ailesi şehir dışında. Benim çekirdek ailem var bir tek. Yani kalabalık gelenim olmaz ☺ Onun yerine daha sonra 6 kişilik daha renkli takımlar alacağım farklı farklı kullanmak için☺