Kızlar Belirtilerim?????

Kizlar merhaba benim tüplerim tıkalı birinden az bir geçiş olmuş tüp bebek doktorum ümit var dedi çünkü verilen sıvı uca kadar gelmiş ve boğum boğum olmuş dedi bu tip operasyonlar açabiliyomuş kendi kendine sıvı basınç yapipta icerde neyse 3 ay dene dedi şuan adetime 2 gün kaldı ama bir haftadır midem yanıyo göğüslerim 10 gün önce şişmeye başladı ve damar damar göğüs uçlarımda koyulaşma var bilemiyorum yani istedigim için bahane mi arıyorum acaba ve birde bugün sağ kasıkla bacak arasındaki yere batma mı desem acı mı desem ara ara vuruyo ve akıntı beyaz kremsiydi dün çok azdı bugün sarıya döndü şuan ilk defa karın ve belim ağrıdı ama 5 dk falan sürdü ve çok sık geldi mi de sıkıştıran tuvaletlerim geliyo sizce hamilelik durumu olabilir mi yoksa kafamda mı kuruyorum lütfen cevap verin çok ihtiyacım var

Son düzenleme:
Rahim filmi cektirmissiniz sanirim, rahim filmi ile tikali tupler acilabiliyormus dogru. Yazdiklariniz da gebelik belirtisi, ancak psikolojik belirtiler de ayni sekilde olabilir. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapsaniz aslinda belki silik de olsa bi cizgi var mi yok mu gorurdunuz.

Ayy çok teşekkür ederim hemen cevap vermişsiniz rahim filmi değil göbekten kamerayla cihazlarla girilip bakıldı sıvı verildi öyle teşhis koyuldu görüntüleri aldık tüp bebek doktruna götürdük o dedi deneyin kendiniz diye bilemiyorum gecikmeyi beklemek istiyorum şuan yaptığım güzel birşeyler duyup sizden kendimi kandırmak sanırım regl olmak istemiyorum psikolejik belirti belkide dediğiniz gibi polip vardı o alındı 2 ay oldu zaten bunların hepsinin olması yıkık durumdayım anlıycağınız zaten 3 aylık evliyim 25 yaşım ağir geldi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…