Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse cvb bile yazmamış....
bence yaptırma canımm çunku ışınlar yumurtlama düzenini kalitesini etkiler hatta rahim filmi çekinnelere 1 ay korunulması önereilir çunku yumurtalıklar ışın almıştır senin epilasyon yaptırdgın malum bölgeye uygulanıyor o yüzdenn hiçbirşey olacak bebeğinden önemli değil çoocuk sahibi olmakda okadar kolay birşey değil çok sağlıklı ınsanların hamile kalması zaman alabılıyor ki ışınla sureklı maruz kalanların dahada zorlasır bence yaptırma tabi karar senin
canım bende bugün yaptırdım yazın düğünüm var keşke daha önce yaptırsaymışım.... hep acısı ya da zararından korkardım ama sağlıkçı arkadaşlarım kendi kadın doğumcularına sormuş kol altı daha tehlikeli lenflere yakın ama genitalin zararı yok demiş bende bugün korkularımla yüzleşip gittim wala
acı veriyo mu yaptırınca?? forumda başka bi bayan arkadaş tecrübesini paylaşırken yumuşak çıktığını söylüyodu yani bu yöntem kökten çözüm mü yoksa yine aynı şekilde çıkmaya devam mı ediyo..