• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bekarım ve malum bölgeye apilasyon yaptırmak istiyorum zararı olur mu ????????

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373
kızlar bekarım ve malum bölgeye epilasyon yaptırmak istiyorum...

ileride çocuk sahibi olmamı etkiler mi acaba:50::50:

bekarken yaptıranlar var mı acaba zararı oldumu yani zara birşey oldu mu:78::78:

tşkrler... kızlar başka fikri olan yok mu:26:

herkes evlendikten sonra mı aldırdı yha:44:

ben bekar iken baslamıstım hiçbir zararını görmedim
aksine cok memnun kaldım,yalnız bir kez cihazı fazla sıcak ayarladıkları için ufak izler kaldı onun dısında iyi ki yaptırmısım
:34:

ben de yaptırdım ama henüz evli olmadığım için sonucunu test edemedim :)) şaka bir yana bir sorun yaşayanı görmedim..

bence yaptırma canımm çunku ışınlar yumurtlama düzenini kalitesini etkiler hatta rahim filmi çekinnelere 1 ay korunulması önereilir çunku yumurtalıklar ışın almıştır senin epilasyon yaptırdgın malum bölgeye uygulanıyor o yüzdenn hiçbirşey olacak bebeğinden önemli değil çoocuk sahibi olmakda okadar kolay birşey değil çok sağlıklı ınsanların hamile kalması zaman alabılıyor ki ışınla sureklı maruz kalanların dahada zorlasır bence yaptırma tabi karar senin:34:

tşk ederim kızlar ...ama yinede başka yazılara deneyimlerede açığım

canım bende bugün yaptırdım yazın düğünüm var keşke daha önce yaptırsaymışım.... hep acısı ya da zararından korkardım ama sağlıkçı arkadaşlarım kendi kadın doğumcularına sormuş kol altı daha tehlikeli lenflere yakın ama genitalin zararı yok demiş bende bugün korkularımla yüzleşip gittim wala :D

genital bölgeye uygulanan ışının derecesi ne olmalı misal beyaz tenli birine kaç buğday tenliye kaç? tabi birim nasıl ifade ediliyor bilmiyorum ama
yanık olmaması için doz ne olmalıdır*

ben yumurtalıkları bilmem ama açık ameliyatla tüpüm alındı ameliyattan 40 gün sonra 2. seansım vardı..doktor arkadasları arayıp sordum bi zararı olur mu sonucta dokular iyileşmedi iplerim erimemişti. hiç bi sakıncası yok dediler..eger yumurtalıklara da zararı olsaydı söylerlerdi bana

hic bir problem olmaz cnm, bende evlenmeden önce yaptirmaya baslamistim..ve hic bir sorun olmadi..olmasida mümkün degil yani, zar nerde killar nerde xD

bence yaptırma canımm çunku ışınlar yumurtlama düzenini kalitesini etkiler hatta rahim filmi çekinnelere 1 ay korunulması önereilir çunku yumurtalıklar ışın almıştır senin epilasyon yaptırdgın malum bölgeye uygulanıyor o yüzdenn hiçbirşey olacak bebeğinden önemli değil çoocuk sahibi olmakda okadar kolay birşey değil çok sağlıklı ınsanların hamile kalması zaman alabılıyor ki ışınla sureklı maruz kalanların dahada zorlasır bence yaptırma tabi karar senin:34:

Böyle kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin bence. İşin ehli kişiler, jinekologlar bir sorun olmadığını söylüyorlar.

canım bende bugün yaptırdım yazın düğünüm var keşke daha önce yaptırsaymışım.... hep acısı ya da zararından korkardım ama sağlıkçı arkadaşlarım kendi kadın doğumcularına sormuş kol altı daha tehlikeli lenflere yakın ama genitalin zararı yok demiş bende bugün korkularımla yüzleşip gittim wala :D

acı veriyo mu yaptırınca?? forumda başka bi bayan arkadaş tecrübesini paylaşırken yumuşak çıktığını söylüyodu yani bu yöntem kökten çözüm mü yoksa yine aynı şekilde çıkmaya devam mı ediyo..

acı veriyo mu yaptırınca?? forumda başka bi bayan arkadaş tecrübesini paylaşırken yumuşak çıktığını söylüyodu yani bu yöntem kökten çözüm mü yoksa yine aynı şekilde çıkmaya devam mı ediyo..

koltukaltı bile acıyosa o kesin acıyodur.ama ben sordugumda kesin yuzde yuz degıl ama % 90ı yok oluyo cıkanlarda tuy gibi olucak cok cok az kalır demıslerdı .

Back