- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
ya kısalr ben bişey duydum cok kişi sölüyor bunu bebekler 40ından sonra deişirlermiş usluysa yatramamz yaramaz sa uslu olurlarmıs...gece uyumuyorsa uyur gündüz uyuyora uyumazmıs tamamen deişirmiş yani..dogum yapan bi çok arkadasım da öle dedi..benimki şimdilik cok ii maasallah ama bir aylık olduk 40 dan sonra deişirse yandım ben ozaman....
selam herkese.geceleri genelde oğlumu göğsümde uyutuyorum, yatağımda sonra ben de uyuyakalıyorum, bebişimi beşiğine götürmüyorum, yorulursam yanıma ama biraz uzağıma alıyorum.Acaba alışır da sonra beşiğinde yatmazmı?Gündüzleri de salonda benimle birlikte uyuduğunda koltukta yatırıyorum,beşiğine götürmüyorum.Diyorlarki sonra beşiğinde yatmazmış.Sizler nasıl uyutuyorsunuz?Bu arada gündüzde göğsümde yada omuzumda uyutuyorum
benim oğlum 2 yaşında arkadaşlar burayı tesadüfen gördüm
ben oğlumu doğduğundan beri hiç sallayıp pışpışlamadım emerdi yada mamasını içerdi biraz oynardım onunla sonra yatağına yatırırdım önüne bende sandalye alıp otururdum konuşurdum hep bişiler anlatırdım masal nini falan bana baka baka uyuyodu şimdi 2 yaşında hala öyle uykusu gelince tutuyo elimi yatağana götürüyo beni yatırıyorum biraz sohpet ediyoruz uyuyo çok rahat ettim ben öyle alıştırdım çok kucaklamayın bebekleri yatağana koyun ordan konuşun onlarla yanınızda yatmasın derim sonrası çok zor olur sizin için hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi