- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
ben de naçizane deneyimli bi anne olarak bebeğinizi elinizden geldiğince yanınızda yatırmayın uykuya dallınca beşiğinde sallayarak uyutun saalmaya alıştırmayım dedim ben de ilk aylar ama benim kızm da zor bi bebekti gerçi hala bebek ya neyse o zamanlar daha zordu memeyi çekince zırlardı emzik de almıyodu ben de memey çok sık vermek zorunda kalırdım sonradan anladım çoğu zaman aç olduğu için değil uykuya dalmak için emiyomuş o zaman zaten çekmiyodu ben memeyi çekerken de uyaniyodu herşey sil baştan 4 ay falan sonra artık bunu ihayte anladım ve emzirip ayağımda yada beşiğinde azcık sallıyodum dein uykuya dalıyodu 6aydan sonra kızım emzik aldığında çook rahatladım tavsiye ederim sadece gece her ağladığında emzirmek yerine tekrar uykuya dalması için emzik kullanışlı oluyo
ayrıca her bebek birbirinden çok farklı benim kızım da asla kendi başına durup uyuyamazdı dediin gibi kendini yırtardı hala da öyle
ayrıca her bebek birbirinden çok farklı benim kızım da asla kendi başına durup uyuyamazdı dediin gibi kendini yırtardı hala da öyle