D
duyalp
Ziyaretçi
- Konu Sahibi duyalp
-
canım normal istiyorum bende ama dediğim gibi benım oğlan hala ters,yarın bellı olacak artık bakalım doktor ne dıycek
ya kızlar benim 32 de dönmüştü ama ben şimdi tekrar test ve hatta yan hissediyorum
kolayim bebbeğin hışkırıklarını nerde hissettiğini söylermisin ben döndğünde sol kasığıma yakın hıçkırık hissetmiştim ama bu bi haftadır
ben göbek hizamda sağ tarafımda hıçkırık hissediyorum yani sağ yanımla göbek aramda
siz nerde hissediyonuz hışkırığını
duyalp ve kolayım teşekkkürler
benimde düşündüğüm gibi benimkide ters yada yan zaten başını sağ yanımda ayklarınıda sol yanımda hissediyorum
bide karnımın alt tarfı yumuşak siznde öylemi kızlar
ya aslında benim ki 32. haftada tam doğum pozisyonundaydı dr dediki %99 değişmez diye bende hıçkırıktan anladım zaten
kızlar salı dra gitcem size haber veririm teşekkür ederim
canım benım karnımında alt tarafı yumuşak,gobek hizzam sert,doktora gıdıcem bende bugun bakalım ne durumda,sanırım benımkıde yan duruyor,ama bugun öğrenıcem,artık hala tersse gun alacaz galıba
canım hayırlısı olsun inş bebişinin iyi haberleriyle döncen
inş dönmüştür ama znnetmiyom 36 dan sonra zor dönermiş
bebiş en azından deneyebiliyosan normal doğumuda denersin dönmüşse
erçi sağ sağlim gelsinlerde şekil önmeli değil sonuç önemli
canım cumartesı doktora gıttım,oğlum yan duruyor.3100 gr olmuş maaşallah,11 nisan sezaryan için gun verdı,bakalım kesilmeyi beklıyoruz yanı senın anlayacağın :)))
canım cumartesı doktora gıttım,oğlum yan duruyor.3100 gr olmuş maaşallah,11 nisan sezaryan için gun verdı,bakalım kesilmeyi beklıyoruz yanı senın anlayacağın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?