Bebek Beslenmesi Kızlar Bebişim Yarın 6.Ayını Dolduruyor Menü Tavsiyelerinizi Alabilirmiyim???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bebeğim yarın tam 6 aylık olacak ve ek besin zamanı geldi aslında ben 4. ayından beri kavanoz mamları meyve püresi yoğurt falan veriyorum ama artık sabah kahvaltısı öğle akşam öğünlerinde daha düzenli ve değişik olarak vermem gerekenler için sizlerin bana menü tavsiyelerinde bulunmanızı rica edicem tecrübeli anneler ve benimle aynı durumada olanlar uyguladığınız menüleri bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.

ek gıdaya gecen annelerin menü paylaşım topiği var canım oraya bakarsan daha yardımcıolur sana

ama ilk başlıcagınn şey meyve ve yoğurt 2 hafta sonra sebze çorbası 2 hafta sonrada kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…