- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGün içerisinde 3-4 saat idrara çıkmadan tekrarlayın testi, bu sonuç sağlıklı değil.
amin inşallah teşekkür ediyorum.Bu test güvenilir ikinci kızımı bunla öğrenmiştim birde after time die bir testle. Var aslında açık olanda ama 2 saat sıvı almadan ve idrarınızı tutarak bir daha deneyin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Doğrudur ama bakalim artık.hayırlısi.nasip kismetGec döllenme yoksa çıkması lazımdı arkadaşım.
Ben adetten 3gun önce bakan gözün kör olcağı şekilde 2.çizgi silik çıkmıştı.
Gittim de kanı yarın vereceğim. Daha çok erken dedi doktor şaşırdım. Üç günlük gecikme erken midir cikmayabilir mi demek istedi ki acabaBugun aksam doktora gidecegim yazmissin arkadasim, gitmedin mi?
Gittim de kanı yarın vereceğim. Daha çok erken dedi doktor şaşırdım. Üç günlük gecikme erken midir cikmayabilir mi demek istedi ki acaba
Ah inşallah canım benim inşallah.Varsa çıkmaması icin sebep yok canim doktorlar 10gunden oncesini gecikme saymiyor. Yanlız senin testler negatif ama inşaallah vardır canim.
bu teste guvenme tam adet gunu yaptim iki cizgi cikti 5 dk sonra cizgi 3 tane oldu sonra. kayboldu. gecikmenin 3. gunu. octamedle ogredim bird. kayulasiyormu gene bebe timle yaptim. iki cizgizde 5 dk sonra ciktiEki Görüntüle 2244014 Eki Görüntüle 2244015
Kızlar tersten çekmişim özür dilerim.kapaliyken fazla belli değil ama açınca iki çizgi cıktı sanki.kaymis olabilir mi?adetim 2 gun geçti.sizce hamile miyim ne olur bakıverin.
Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz peki?bu teste guvenme tam adet gunu yaptim iki cizgi cikti 5 dk sonra cizgi 3 tane oldu sonra. kayboldu. gecikmenin 3. gunu. octamedle ogredim bird. kayulasiyormu gene bebe timle yaptim. iki cizgizde 5 dk sonra cikti
3 gun sonra ogrendim kadada 6 gun ogrendim degerim 200 du 10 gunde 1000 kusur 14 gunde keseyi horfk benm gec dollenmeydiAdet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz peki?