E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapbaygus
Bebeğim şuanda Tam 32 Haftalik Boyu 40cm Kilosu Ise 2,300gr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrh Mavişşş Senin Bebeğin Tam Olarak Ağustosun Kaçinda Geliyo.ayrica Doğum Iznine Ayrildinmi .
sera pakca canım maşallah bebişine allahım nazarlardan saklasın:)
simayyhancıgım maşallah canım sende çok ii bakmişin bebişine bakalım benim tosuncuklar nasıl olcak :)) allahım lardan saklasın :)
allah razı olsun canım... çogu gitti azı kaldıı çok şükür:) inşallah hepimiz kurtulcaz canım :)
AMİNNN..İstanbulun neresindesin?ben üsküdar
bende sarıgazi deyim canım ümraniye ye yakın...
evet bana da yakınsın.neden sordum diye merak edicen şimdi.ben kendime doğum yapacak hastane arıyordum da,kontrollerime akademik hospitatalde yapıyorum ama doğum için 3000 ytl istediler.biraz tuzlu geldi.şimdide üsküdar da özel anadolu hastanesini buldum.orasıda 1000 ytl istiyor.tabi bu konuyu da başkaları ile paylaşamıyorum,benim gibi beni anlayan birilerine sormayı tercih ediyorum.senin fikrin varmı? ve sen hangi hastaneye gidiyorsun?yardımcı olurmusun?
seherb canım tşk ederim.senin bebeğinin cinsiyeti ne.bu arada isim ne düşünüyosunuz
serapakca canım sen çalışıyomusun bu arada eğer çalışıyoson doğum iznine ayrıldınmı