Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR BEBEGINIZIN CİNSİYET TAM NET NE ZAMAN OGRENDİNİZ 🤔💕💗
- Konu Sahibi 76a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sen mi goremedın doktor mu goremedı? ben 16. haftada erkek oldugunu ogrendım . daha once gıtmemıstım ama zaten 16 da daha net olacagını soylemıstı dr. 12. haftada bı arkadasıma kız dendı kıızı oldu. dıger aradasım da 11+ lardaydı erkek yuksek ıhtımal demıslerdı oyle de oldu. ben soyletmedım ıkılemde kalırsa dıye 12. haftada :) kız bebegı bi arkadasımın 23. haftada netlestı şaşıp kalmıstım nasıl goremez dıye o kadr dr gezdıler ki:) bazı bebeklerın pozısyonundan gorunmezmıs donmesı ıcın kımıldaması ıcın cok ugrasmıslar olmamıs :)) oyle bişi de olabılır dıye dusundum :) gorunuyorsa 1 2 haftaya kesın soylerler dıye dusundum :) saglıklı olsun da :))kızlar bebeğini cinsiyet tam net ne zaman öğrendiniz 12 haftalik ken kıza benziyor kemik yapisindan dediler 15haftadayim erkek dediler ama ozeldede bacak arası görmedim devlet H.de görmedim kız mi erkek mi bir türlü göremedim .sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez .
Özel gittim cinsiyet öyle sordum tahmin edebilirim dedi kemik yapisinda kız benziyor dedi bende bacak arası gorebilirmiyim dedim dr görmedi .kemik yapisindan kıza benzetti sadece .15 haftalik devlete gittim .erkek dedi .çıkıntı gorebilirmiyim dedim bana da göstermedi zaten dağdan taş dan laf al devlet h.dr.ne sorduysam hiç bir şekilde cevap alamadım ama ozeldeki kız benzio diyince bizde kim sorsa kızım olacak dedim .şimdi erkek dediler kimseye bisey demiyim en iyisi bir kaç haftada net belli olur herhalde
İşinde uzman doktor bulursanız bilir ben 11 haftalıkken öğrenmiştimkızlar bebeğini cinsiyet tam net ne zaman öğrendiniz 12 haftalik ken kıza benziyor kemik yapisindan dediler 15haftadayim erkek dediler ama ozeldede bacak arası görmedim devlet H.de görmedim kız mi erkek mi bir türlü göremedim .sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez .
Aaa gercektenmi erkek bebekler daha eken belli oluyormuş. Erkekmi sizin 11 haftalikkenİşinde uzman doktor bulursanız bilir ben 11 haftalıkken öğrenmiştim
Amin inşallah canım13 haftalık iken kız dedi doktor. 15 haftalık iken başka doktora gittim yine kız dedi. Kalbinizdeki ne ise o olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Evet canım erkek kız bebek et parçasına benzer geç gösterir derler erkek bebek daha çok bebek görünümünü alıp erken belli eder derler doğru çıktıAaa gercektenmi erkek bebekler daha eken belli oluyormuş. Erkekmi sizin 11 haftalikken
11 haftalikken gitmiştim bildiğin bebek gibi duruyordu ultrasonda oynuyordu bile bilmiorum ki cinsiyet ne olacak. Bakalım sağlıklı olsunlar da ama merak ediyorum yaEvet canım erkek kız bebek et parçasına benzer geç gösterir derler erkek bebek daha çok bebek görünümünü alıp erken belli eder derler doğru çıktı
Devlete hastanesi gitmiştim zaten söylemiyorlar sordum hata cinsiyet öylesine daha küçük dedi okadarEvet canım erkek kız bebek et parçasına benzer geç gösterir derler erkek bebek daha çok bebek görünümünü alıp erken belli eder derler doğru çıktı
Devlette özelde söyledi bana ama 16.haftda kesin söylerlerDevlete hastanesi gitmiştim zaten söylemiyorlar sordum hata cinsiyet öylesine daha küçük dedi okadar
Ogrenebildinizmi suan bellli cinsiyetikızlar bebeğini cinsiyet tam net ne zaman öğrendiniz 12 haftalik ken kıza benziyor kemik yapisindan dediler 15haftadayim erkek dediler ama ozeldede bacak arası görmedim devlet H.de görmedim kız mi erkek mi bir türlü göremedim .sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez .
Şuan benim kafa çok karıştı cinsiyet önemli değilde kıyafet almak minicik kıyafetler almak istiyo insan şöyle söyleyeyim. perinatoji takibindeyim oradaki doktorum 13 haftalık Ken erkek dedi hatta karnımdan sıvı aldılar 16 haftalıkken de erkek dedi şimdi 20 haftalık olduk başka bir doktor kız olduğunu söyledi acaba değişir mi. bu durumu bı kere yaşadım birinci gebeliğim de doğuma kadar hep erkek dediler kızım oldu ama oğlum da hep erkek dediler erkek oldu şimdi başa döndüm şimdi bir kız bir erkek dediler rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Bendede bir kız bir erkek bir kız bir erkek. Diyorlardı 4 buçuk aylık gittim göstermedi sonra yine gittim bacak kapalı kıza benziyo dedi .bu zaman da son teknoloji makinalar. Anlamiyom net demiyolar 7 aylık oldum geçende gitim hiç sormadım. Dogumda belli olur spriz olsun dedim pslolojim bozuldu kızım diye seviyorum sonra erkek erkek diye seviyom sonra kız bu ne ya en son kıza benziyo dedi herhalde kız diyorum dogurunca yazarım