Kızlar bebeğiniz kaç yaşında yürümeye başladı ?

Benim iki çocuğumda 11 aylıkken yürüdü. Ama merak etme her bebeğin gelişimi farklı. 17 aylığa kadar normal biliyorum. Sıkma canını elbet yurucek annesi♥️

13 aylık benimki de. Tutunarak her yere gidiyor ama daha destur gelmedi 😂 18 aya kadar normalmiş. Zaten erkekler de geç yürür diyolar

9 aylık 12 aylık 11 aylık
Yürüdü cocuklarim.Her bebeğin gelişimi farklı . 18 aylik olana kadar bekleyin yurumez ise uzmana gösterin.

14 aylıktı yürüdü. Biz biraz cesaretlendirdik yoksa kızıma kalsa hiç yürümeye niyeti yoktu korkuyordu ayakta durduğu zamanlarda alkışladk oo harika süper gibi tepkiler verip ellerini tuttuk bir iki adm sonrası ellerini bırakıp alkışları tezahüratları daha da abarttk sonra durdurabilene aşk olsun 😁

13 aylık yürüdü. Ablamın kızı 17 aylık yürüdü. Doktor normal demişti

Benim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
13 aylıktı ama aynı gün doğum yapan arkadaşımın kızı 16 aylık yürüdü..yani her bebek kendi seyrinde ilerler.mesela yeğenim 11 aylık hala emeklemiyor veya ayakta durmak istemiyor

16 aylık yürüdü. Öncesinde denemeleri oldu düştü korktu sanırım... Benim gözlemlediğim biraz tontiş çocuklar totişi zor kaldırıyor😅

11aylik emekledi 12aylik tutup kalkmaya yan yan gitmeye başladı.14bucuk aylık bağımsız adım atmaya başladı.ilk yürümesi hatta şöyle 5metre falan oldu:) yürür yakında sizinkide

Oglum 17 aylıkken yurudu.cok hızlı emekliyordu belki o yüzden gecikti yürümesi bilemiyorum ama çok endiselenmistim

Kızım tam anlamı ile 13. Ayda ilk adımlarını attı. Endişelenmeyin. Bir yerlere tutunup yürümesi normal. Bu dönemde bize yürüme arkadaşı iyi olmuştu. Deneyin isterseniz.

X