Kızlar bebeğimin suyu azalmış lütfen yardım

18 haftalık gebeyim bugün kontrolde doktor suyu biraz az dedi. Tehdit seviyesinde değil dedi. Başına bu gelen var mı? Neler yaptırınız ? Kaçıncı haftanızda oldu?
Havuc suyu iç bebeyim suyu artiyo İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin küru

Merhaba canim, bende 18+3 haftaligim dün kontrolum vardi dr banada çok su ic dedi , kilo var bide karin ici yaglanmam fazlaymis Sanliurfada yasiyorum gunde 3 litreyi geciyorumdur bebegin alani cok dar dedi ve halada cinsiyetini bile ogrenemedik bnde arastiriyorum ne yapmam gerektigini,rabbim minnaklarimizi korusun

Canım havuç suyu iç suyu çoğaltıyor İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kuru aminosentez sıvısını diyorsun çoğaltıyor suyu int araştır çok kisinin bebeyi kurtulmuş suyunun azaldığını nasıl anladin

Evet bende dinledim onu içmeye başladım ama nasıl korkuyorum bilsen
Korkma nasibi varsa doğacak biliyorsun nasipten öteye yol yok onu düşünme havuç suyunu iç vazgeçme bir ay içip sonra artan var vazgeçmeden iç tadida hoş

ya ben biraz pimpirik biriyim dr da bunu biliyor uclu testleri falan yaptirmadim bu yuzden hamileligimin sonuma kadar takarim kafaya diye,, bana suyun az demedi aslinda sadece cok su ic dedi bebegin alani cok dar genislesin dedi hem.kilo hem karin.ici yagliymis o sebeple genis alan.olsun diye cok su ic dedi anlamadim.bnde suyumu az acaba kafaya takarim.diye mi demedi onu dusunuyorum saracoglunun kürünu deneyecegim ama

Merhaba kızlar benim de suyumun biraz az olduğunu söyledi doktor 22. Hafta bitti bu arada . Çok korkuyorum. Sizin durumunuz nasıl şu an ? Havuç ve armutla arttığını duydum deniyorum bir haftadır bişey olmadı

tansiyonun nasıl. tansıyon yada preklemside su azalabiliyor. ben son zamaanlarda 30 haftadan sonra tansıyon sıkıntısı yasadım ve kalıcı olduda

Merhaba. Benim doktorum bebegin suyu 6 cm ölçüp perinatolojiye gönderdi. Perinatoloji ise suyu 13 cm olctu. Ertesi gün kendi doktorum tekrar 6 kusur olctu. Hangisine inanacağım bilmiyorum basına böyle bisey gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…