- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
Berk iyidir iyi.Bebiş bide sence Ilgaz mi Berk mi Berk bana daha sıcak geldi sen olsan hangisini koyardin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berk iyidir iyi.Bebiş bide sence Ilgaz mi Berk mi Berk bana daha sıcak geldi sen olsan hangisini koyardin
Demir daha güzelmişAynen dediğin gibi canım benim kayinpeder demirhan olsun istedi. Ama daha torununu görmeye evimize bile gelmedi hayretler içinde seyrediyorum,sen düşün gerisini çok ilgisiz bir insan bide onun istediği ismimi verecektim şaşırmış vallahi Allah'a havale ettim. İyi dileklerin için teşekkür ettim
İngilizce'de kötü anlamları varmış tabi yazılışı aynı ama onlarca okunuşu farklı. Sence ilerde sorun olur mu onu da düşünüyorum dalga geçerler mi diye yoksa Türkçe anlamı çok güzelBence Berk.
Ben daha önce Berk ismi ile dalga geçildiğini ne gördüm ne de duydum. Zaten dalga geçmek isteyen en sıradan en basit isimle bile dalga geçiyor ki çocuklar isterse Berk ismi ile de dalga geçerler. Bunlar önemsiz detaylar bence.İngilizce'de kötü anlamları varmış tabi yazılışı aynı ama onlarca okunuşu farklı. Sence ilerde sorun olur mu onu da düşünüyorum dalga geçerler mi diye yoksa Türkçe anlamı çok güzel
Yaaa canım benim takıntılı bünyeye ilaç gibi gelen bir cevap oldu. Asıl problemim bu sanırım mesela içime cok sindi aslinda ama gel gör ki beynim çevreyi memnun etmediği için huzursuz bunu cidden nasıl asarım bilmiyorum. Dediğin gibi çok Berk arkadaşım var çoğu turistlerle de çalışıyor ben rehberlik mezunuyum. Gayet sosyaller ve dalga gecilmemistie yabancılar tarafından diye düşünüyorum. Berk İngilizcede salak,aptal,okuz vs.demekmis bu bı derece üzdü ama turkuz sonuçta ve buda anlamı çok güzel olan bir isim. Ay seninde kafanı sisirdim canım benimBen daha önce Berk ismi ile dalga geçildiğini ne gördüm ne de duydum. Zaten dalga geçmek isteyen en sıradan en basit isimle bile dalga geçiyor ki çocuklar isterse Berk ismi ile de dalga geçerler. Bunlar önemsiz detaylar bence.
Abdurrahman veya ali mehmet mi koymanız lazımdı gayet çok güzel bir isimFakat köyde yaşadığımız için bütün köydeki millet bu nasıl isim neden koydunuz çok kötü vs. Deyip benim moralimi bozuyorlar. Berk anneleri varsa bana destek çıkın ya moralim bozuk. Berkler genelde özgür,bağımsız,girişken insanlar ölüyor çevremden de gördüğüm sizce oğlumun ismi güzel mi teyzelerii
Siz bu ismi sevmiş bunu koymuşsunuz insanların hepsini memnun etmenizin mümkünü yok. İngilizce anlamı evet güzel değilmiş ama karşısına çıkar mı derseniz o konuda kesin bir şey diyemem ama çok da bir önemi yok bence. Yani çok da kafanıza takmaya gerek yok diye düşünüyorum.Yaaa canım benim takıntılı bünyeye ilaç gibi gelen bir cevap oldu. Asıl problemim bu sanırım mesela içime cok sindi aslinda ama gel gör ki beynim çevreyi memnun etmediği için huzursuz bunu cidden nasıl asarım bilmiyorum. Dediğin gibi çok Berk arkadaşım var çoğu turistlerle de çalışıyor ben rehberlik mezunuyum. Gayet sosyaller ve dalga gecilmemistie yabancılar tarafından diye düşünüyorum. Berk İngilizcede salak,aptal,okuz vs.demekmis bu bı derece üzdü ama turkuz sonuçta ve buda anlamı çok güzel olan bir isim. Ay seninde kafanı sisirdim canım benim
ayyy iyi ki Demirhan koymamışsınız. Berk ne güzel isim mis gibi modernAynen dediğin gibi canım benim kayinpeder demirhan olsun istedi. Ama daha torununu görmeye evimize bile gelmedi hayretler içinde seyrediyorum,sen düşün gerisini çok ilgisiz bir insan bide onun istediği ismimi verecektim şaşırmış vallahi Allah'a havale ettim. İyi dileklerin için teşekkür ettim
Pars Pamir gibi isim koyanlarda var.Berk kötü değil.Fakat köyde yaşadığımız için bütün köydeki millet bu nasıl isim neden koydunuz çok kötü vs. Deyip benim moralimi bozuyorlar. Berk anneleri varsa bana destek çıkın ya moralim bozuk. Berkler genelde özgür,bağımsız,girişken insanlar ölüyor çevremden de gördüğüm sizce oğlumun ismi güzel mi teyzelerii