Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm...bebek için herşey feda olsun...ay cnm benim herşey için çok tşkler...senle konuştukça biraz rahatladım...sen olmasaydım kafayı yerdım kesin kaydirigubbakcemile5
ebruli kaç haftalıktı bende şuan düşük yapıyorum 9 aydır bekliyodukk kahverengi akıntılarım vardı meğer düşük yapıyomuşum değer 37,19 çıktı yarın sabah bakılacak tekrar değere dr parça düştümü diyo ama görmedim senden parça düştümü ??
benimde yarın sabahki bhcg testindeki değerlerden tamamen belli olacak eğer düştüyse kürtaj olmak gerekiyormu ki arkadaşlar bilmiyorum bu konuları ?
mrb canım bira zgeç cevao yazıorum bu yüzden özür dilerim.. benim düşğüm araştırlmadı vallahi sadece tutunamayan gebelik dedi ve geçti ama hamile kalmak düşükten sonra kimisi için daha kolay oluomuş dedi bakalım biz bu ay başladık tekrar ay başında belli olacak hayırlısıyla.. evet hemşeriyiz adananın neresindensin sen canım....CADIARZUamin canım.. sana da geçmiş olsun.. senin düşüğün nedeni araştırıldı mı ?
hemşeriymişiz bu arada :)
mrb canım bira zgeç cevao yazıorum bu yüzden özür dilerim.. benim düşğüm araştırlmadı vallahi sadece tutunamayan gebelik dedi ve geçti ama hamile kalmak düşükten sonra kimisi için daha kolay oluomuş dedi bakalım biz bu ay başladık tekrar ay başında belli olacak hayırlısıyla.. evet hemşeriyiz adananın neresindensin sen canım....CADIARZU
sağol canım ya aslında haklısın araştırmak lazım sorun yaşamamak için benim doktorum çok terse bu yüzden soru bile sormadım canım ya sen şu doktorun adresini bana yazarmısın rica etsem...günaydın canım,ben adana merkezde oturuyorum hayalpark civarında...
canım önceki yazıları okuduysan ebruliyede söyledim.. çoğu doktor ilk düşüğü normal kabul ediyorlar nedenini araştırmıyorlar.. o yüzden inat edip bütün tahlilleri yaptırmak gerekli bence bir sonraki gebelikte soun yaşamamk için.. bende 1 kez düşük yaptım, sorun kan pıhtılaşmasıymış.. bak şimdi hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğne kullanıyorum ve çok şükür herşey yolunda.. eğerki ilk düşükte tahliller felan yapılmasaydı bilinmeyecekti belki bu defada düşük olacaktı... herşeyin hayırlısı diyelim..
canım benim doktorum Faruk Demir ,çok memnunum inanki adam psikolog gibi gittiğimde çok rahatlıyorum,herşeyi tüm detaylarına kadar anlatır açıklar,çok iyi
sağol canım ya aslında haklısın araştırmak lazım sorun yaşamamak için benim doktorum çok terse bu yüzden soru bile sormadım canım ya sen şu doktorun adresini bana yazarmısın rica etsem...
canım çok sağol evet bliorum değdin yeri pazartesi günü ilk işim fitmek olcak... tşekkürlercanım ziyapaşa bulvarı varya biliyosundur,orda marca marca mağazası var onun tam karşısında 1.katta,caddede direk baksan tabelasını görürsün.. H.Faruk Demir .. kendi muayenehanesi orda..ayrıca marsa doğum ve çocuk hastanesinde görev yapıyo..vallahi çok iyi bir doktor..ben çok memnunum..
canım doktorun ismini yazmamışım ya.SİBEL AYDIN canım...
tşkler cnm...bana da biraz uzak kalıyor ama gitmekte fayda var..ben fatihte oturuyorum..metroya binip orda inecam....ama şimdi değil..çünkü bugun dr.gittim bana bir kaç test yaptırmak istedi düşük nedeni örenebilmek için..bunları bi yaptırayım bakalım..
evet cnm..once bu talihler yaptırayım bakalım ne çikacak sonra oraya gidecam...artık hastaneden hastaneye dolaşmaktam sıkıldım...muahane ucreti ne kadar orda cnm...bilgi var mı?