• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızlar bebeğimde vajinal akıntı varr...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
6
46
36
İzmir
Slm kızlar bebeğim 3 aylık ve bugün altını değiştirirken akıntı var pelte gibi vede zarına doğru kızarıklık kan var gibi birde üstünde birazz çizik gibi kan var sanki ordada anlamadımm sildim krem sürdüm çok korktumm sizinde öle durumlar görüldümü kızınızdaa

benim kızım ilk doğduğunda vajinasıondan akıntı geliyordu bi kere de damla kan gelmişti annem değiştirirken farketmişti yeni doğanlarda normal deniyor ama seninkisi baya büyükmüş inşallah bişi çıkmamıştır.

martta başınıza gelmiş durum ne oldu?Dr.gösterdiniz mi?ne dediler?benim kızımda 4 aylık akıntı farkettim.dr.unu aradım olabilir azcık dedi rengi önemliymiş devam edip etmediğine bak dedi.ona göre götürücem druna ama senden bilgi alırsam içim rahatlıcak canım.

benim kızımda da doğduktan sonra ilk haftalarda oldu ama aylık kontrollerinde mutlaka kontrol ediliyor vajinası
siz de kontrol ettirin
ya da en sağlamı aile hekiminize ebenize danışın daha iyi olur

idrar yollarında sorun olabiir.kan varsa böbreklerinde de sorun olabilir...dr a götürün bnce ihmal etmeden

canım benim kızımdada var 3 aylık aynı belirtiler idrar enfeksiyonu var antibiyotik kullanıyorum bence idrar kültürü yaptır sonucu doktora götür en mantıklısı gelişimini etkilemesin yazık

Back