Kizlar bebeğim yoğun bakıma alındı :'(

Yaş akciğer mi olmuştu . Benim bebeğimde 12 gün yattı solunum sıkıntısı nedeniyle . Çok geçmiş olsun
Yas akciger ayni sey mi bilmiyorum ki.bize boyle soylediler.hatta epikriz raporunda da bu sekilde yaziyor.cok sagolun gecti gitti simdi 7 yasinda masallah.bu tarz konu gorunce icim sizliyor o gunleri hatirliyorum.gececek demek icin yazarim denk geldiginde de.ben saatleri saymak nedir o zaman anlamistim.gecmek bilmemisti zaman cok aglamistim eve bebegimsiz gelince.size de gecmis olsun Allah hepimize yavrularimizin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin.konu sahibi siz de uzulmeyin Allahin izniyle sag salim yavrunuza kavusursunuz yeter ki iyi olsun bebeginiz.

Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Çok üzüldüm ya şimdi gördüm:(( durumunuz nedir merak ettim sizi

Yas akciger ayni sey mi bilmiyorum ki.bize boyle soylediler.hatta epikriz raporunda da bu sekilde yaziyor.cok sagolun gecti gitti simdi 7 yasinda masallah.bu tarz konu gorunce icim sizliyor o gunleri hatirliyorum.gececek demek icin yazarim denk geldiginde de.ben saatleri saymak nedir o zaman anlamistim.gecmek bilmemisti zaman cok aglamistim eve bebegimsiz gelince.size de gecmis olsun Allah hepimize yavrularimizin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin.konu sahibi siz de uzulmeyin Allahin izniyle sag salim yavrunuza kavusursunuz yeter ki iyi olsun bebeginiz.
İyi olmanıza çok sevindim 🥰 eve bebeğim olmadan gitmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim . Ben de çok ağlamıştım . Allah bütün bebeklere çocuklara sağlıklı ömür versin

Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Korkulacak bir durum yoktur sakin olun bilgi verirlerdi size öyle olsa. 1 kaşık süt yeter bebișine canını sıkma ki sütün de gelsin yarasın yavruna.

Allah acil şifalar versin sağ salim kavuşun ınşallah yavrunuza 🙏 ayrıca sütüm yok demeyin belli ki sütünüz var ilk gün zaten çok az gelir günden güne artacak

Son zamanlarda bir çok doğumda duyduğum durum. Sağlıkla kucağınıza gelecek inşallah.

Hic korkmayın Rabbım sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Bende normal doğum yaptım 5 ay önce 37 haftalik solunumda sıkıntı olduğu için yoğun bakıma aldılar kucağıma bile alamadan 6 gün kaldı yoğun bakımda daha sonra anne bebek uyumu için çağırdılar o günkü sevincimi tarif bile edemem insallah sende yaşarsın bu duyguyu hic merak etme. Cok zor biliyorum ama sadece sabret..

Back