Kizlar bebeğim yoğun bakıma alındı :'(

Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Canım korkma biisy olmaz kız kardeşimde öyle oldu enfeksiyon faln olabilir 1 hafta bizimkide yoğun bakımda kaldi

Allah şifa versin. Benim bebeğimde 12 gün yoğun bakımda kaldı . Yaş akciğer oldu ama antibiyotik başlandığı için bitene kadar çıkarmadılar . Şükür iyiz , inşaallah siz de kavuşursunuz

Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Allah şifa versin

Ben gebelik zehirlenmesi sebebi ile apar topar doguma alindim sezeryan dogumdu belden igne vurulduktan sonra uyusmadigim ve tansiyonumun 21 e cikmasi sebebi ile genel anesteziye cevirilmis oglumu 13 gun goremedim hem erken dogumdu hem agladiginda sesi cikmamis o sure zarfinda bende hic goremedim cocugumun kokusunu dahi duyamadim ama bizim ekstra kalbimizde 2 delik ve karninda da sisme vardi ona ragmen cok sukur 13 gun surdu solunumu 3 gun sonra makinesiz hale gelmisti korkma sadece dua et Allaha sigin insallah en kisa zamanda kucagina alip misler gibi koklayacaksin bebegini pandemi yuzunden gostermiyorlardir bende de oyle oldu icini ferah tut bebegin seni hissediyor emin ol inan ve biran once toparlan sakin birakma kendini bak ben 2. Gun sezeryan olmama ragmen ayaga kalkip kendi bezimi degistirdim oglum geldiginde guclu kalmam lazim diyerek toparlandim bebeginin iyi olmasi icin seninde iyi olman gerek gecicek zor ama gecicek 🙏🏻

Cok gecmis olsuN sizin icin dua edecem ins saglikla alirsiniz kucaginiza

Rabbim şafi adıyla sifa versin. Bol bol ayetel kürsi oku.

çok çok geçmiş olsun,inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza :( :KK200:

prematür mü doğdu bebeğiniz? kaç haftalık doğdu? :)

küvöze alındı diye korkmayın lütfen,solunum desteği sağlanıyordur minnak ciğerlerini fazla yormasın diye :)

hemşirelere sorun mutlaka bilgi verirler size,vizite gelen doktora da sorabilirsiniz,mutlaka bilgi verirler. hastanede haftasonu kavramı olmaz merak etmeyin :)

:KK200:

Benim kuzumda dogdugunda solunum sikintisi inleme morarma nedeniyle 11 gun yogunbakimda yatti.cok zor gunlerdi ama gecti gitti cok sukur.hatirladigim kadariyla yenidogan yogunbakim doktoru disinda kimse bilgi vermiyor onlar da hergun belli saatlerde sadece.ben de sutumu sagar gotururdum hergun.

Sizi bilgilendirmeleri gerek, aksi takdirde şikayet edeceğinizi söyleyin. İlk defa böyle şey duyuyorum. Normal doğumda böyle sıkıntılar olabiliyor ama atlatıyor bebekler. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. 🤲🏼

Allah acil şifalar versin kucağınıza bir an önce almak nasip olsun.
Elbette her doğumda anne direk kucağına alamıyor ancak karnınızda geçen süre gibi düşünün bir kaç gün sonra sizinle olacak inşallah. Sadece sağlığı daha iyi gelişmesi için böyle bir süreç geçiyor. Elbet lohusa olduğunuz için endişeniz çok daha yüksek olabilir

Üzülme bak üzüntüden sütün gelmiyor inşallah iyi olacak Rabbim onu korur Allah yardımcınız olsun

Allah sifa.versin.Insallah toparlanir bebeginiz ama 3 gun haber vermemek diye bir sey yok.
Bebeklerimden biri dusuk dogum kilosu sebebiyle 11 gun kaldi ypgun bakimda.Sabah aksam esim süt goturdu ve bebegimizi gormemize.izin verdiler.Habersiz birakmiyorlar.

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırsınız 🙏Nasıl bilgi vermiyorlar onu anlayamadım ama.. Sorun neymiş basit birşeydir belki içinizi ferah tutun..

Benim kuzumda dogdugunda solunum sikintisi inleme morarma nedeniyle 11 gun yogunbakimda yatti.cok zor gunlerdi ama gecti gitti cok sukur.hatirladigim kadariyla yenidogan yogunbakim doktoru disinda kimse bilgi vermiyor onlar da hergun belli saatlerde sadece.ben de sutumu sagar gotururdum hergun.
Yaş akciğer mi olmuştu . Benim bebeğimde 12 gün yattı solunum sıkıntısı nedeniyle . Çok geçmiş olsun

Allah şifa versin. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Haftasonu nöbetçi doktor gelmiyor mu acaba? Niye Bilgi vermiyorlar. İnşallah haber alırsınız yakında

Back