- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Canım korkma biisy olmaz kız kardeşimde öyle oldu enfeksiyon faln olabilir 1 hafta bizimkide yoğun bakımda kaldiBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
hayır tabi canım bende öyle sandım ama mama veriyolarmış. gittiğimde gördüm.3 gün boyunca bebek açmi kaldi
neden ac kalsin ki?3 gün boyunca bebek açmi kaldi
Allah şifa versinBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Cok gecmis olsuN sizin icin dua edecem ins saglikla alirsiniz kucaginizaBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Üzülme bak üzüntüden sütün gelmiyor inşallah iyi olacak Rabbim onu korur Allah yardımcınız olsunBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırsınızBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Yaş akciğer mi olmuştu . Benim bebeğimde 12 gün yattı solunum sıkıntısı nedeniyle . Çok geçmiş olsunBenim kuzumda dogdugunda solunum sikintisi inleme morarma nedeniyle 11 gun yogunbakimda yatti.cok zor gunlerdi ama gecti gitti cok sukur.hatirladigim kadariyla yenidogan yogunbakim doktoru disinda kimse bilgi vermiyor onlar da hergun belli saatlerde sadece.ben de sutumu sagar gotururdum hergun.
Allah şifa versin. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Haftasonu nöbetçi doktor gelmiyor mu acaba? Niye Bilgi vermiyorlar. İnşallah haber alırsınız yakındaBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?