- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 30
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Sakin ol canım solunum sıkıntısı filan vardır. Hemen herkes yaşıyor artık bu sorunları ve bir süre yoğun bakım gerekebiliyor. Bir tatlı kaşığı süt çok iyi hiç merak etme. Sen tekrar sağ ara araBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Allah şifa versin bebeğinizeBugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
3 gün boyunca bebek açmi kaldigeçmiş olsun canım benim küçük kızım da öyle oldu erken doğum oldu normal doğum. ağlamadı. küveze aldılar. 3 gün sütüm gelmedi . has. istemedilerde ilk başta . 5. gün istediler sütü sağıp götürdüm. sonra sürekli emzirmek için çağırıyorlar. benim bebekte enfeksiyon da vardı 10 günde çıktı. rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah çok geçmiş olsun .SEN GÜÇLÜ OL Kİ BEBEĞİNDE GÜÇLENSİN.UNUTMA SÜTÜNDEN GEÇER DERLER.BEBEĞİNİ DE ÜZME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?