Kizlar bebeğim yoğun bakıma alındı :'(

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
30
Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(

Bugün saat 11 de normal doğum yaptım ikinci gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var birde kızımız oldu doğunca aglamadi apar topar götürdüler ve göstermiyorlar haftasonu olduğu için bilgide yok sutumu sagip versim oda bı tatlı kaşığı çıktı devlet Hastanesi'nde yım bebeği böyle olan varmı ne zaman çıktı pazartesi bilgi v erecekleemis ama kalbim çok sikisiyor ne olur dua edin çok üzülüyorum :'(
Sakin ol canım solunum sıkıntısı filan vardır. Hemen herkes yaşıyor artık bu sorunları ve bir süre yoğun bakım gerekebiliyor. Bir tatlı kaşığı süt çok iyi hiç merak etme. Sen tekrar sağ ara ara

Allah şifa versin bebeğinize bir an önce kavuşun insallah .çok saçma sizi bilgilendirmemeleri zorlayın şartları öğrenmeye çalışın..

Allah size bağışlasın çok üzüldüm umarim atlatir pazartesi günü cok güzel haberler alırsınız 🙏🙏

Çook geçmiş olsun annesii Rabbim şifa versiin. Strese çook girmeyin onun size ihtiyacı var🌸

Çok gecmiş olsun umarım bir an önce kavuşursunuz yavrunuza.

geçmiş olsun canım benim küçük kızım da öyle oldu erken doğum oldu normal doğum. ağlamadı. küveze aldılar. 3 gün sütüm gelmedi . has. istemedilerde ilk başta . 5. gün istediler sütü sağıp götürdüm. sonra sürekli emzirmek için çağırıyorlar. benim bebekte enfeksiyon da vardı 10 günde çıktı. rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah çok geçmiş olsun .SEN GÜÇLÜ OL Kİ BEBEĞİNDE GÜÇLENSİN.UNUTMA SÜTÜNDEN GEÇER DERLER.BEBEĞİNİ DE ÜZME

Rabbim tez vakitte sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Allah şifa versin bebeğinize 🤲♥️

geçmiş olsun canım benim küçük kızım da öyle oldu erken doğum oldu normal doğum. ağlamadı. küveze aldılar. 3 gün sütüm gelmedi . has. istemedilerde ilk başta . 5. gün istediler sütü sağıp götürdüm. sonra sürekli emzirmek için çağırıyorlar. benim bebekte enfeksiyon da vardı 10 günde çıktı. rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah çok geçmiş olsun .SEN GÜÇLÜ OL Kİ BEBEĞİNDE GÜÇLENSİN.UNUTMA SÜTÜNDEN GEÇER DERLER.BEBEĞİNİ DE ÜZME
3 gün boyunca bebek açmi kaldi

hf sonu tek dr oldugu icin cok detaylı bilgi verilmez, ama genel olarak durumunu öğrenebilirsiniz. yogun doktor odasının ya da hemsire odasının dahili telefonunu isteyip arayabilirsiniz ya da oradaki güvenlikten içeri ile iletisimi sağlamasını rica edebilirsiniz. gecmis olsun

Back