• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlar bebeğim yemiyor,içmiyor,uyumuyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Kızlar, bebeğim 3 gündür hiç bir şey yemiyor, anne sütü veriyorum içmiyor, içse de çok az içiyor, gündüz hiç uyumuyor. gece uykusunda sorun yok ama.

buna rağmen ağlayıp huzursuzlanmıyor, gayet güleryüzlü. bu duruma çok üzülüyorum, o kadar iştahsız ki. birkaç gün öncesine kadar böyle değildi. ek gıdaya 15 gün önce geçmemize rağmen alışmış ve sevmişti.

diş çıkarma aklıma geliyor; ama hafif ateş ve huzursuzluk olur diye biliyordum.

doktorumuzu aradım, haftaiçi muayenehanesine çağırdı. daha geçenlerde 90 lira vermiştik, şimdi yine 90 lira daha :((( tabii paradan kaçınıyor değilim, mutlaka gideceğim; ama bana bir fikir verin, çatlayacağım yoksa... şimdi birdenbire ne olmuş olabilir?

cnm benim bazen böle olabiliyor benimki 6 aylık prematüre olduğu için 4 aylık sayılıyor anne sütünü içerken bi ara bımıştı ve hiçbişi yemedi sonra düzeldi mamaya geçincede bıktı değiştirdim sürekli bazen olabiliyor böle sabırlı olacaksın eğer bebeğin mutluysa doktor sadece kiloya bakıyor azalma yoksa hiçbişey demiyor tecrübeyle sabit yani

canım sıcaklardan olabilir.nerde yaşıosun bilmiorum ama bu aralar benim oğlumda sıcaklardan son derece rahatsız.eskisi gibi içmio uyumuyo.normal yani.

bızım kız da hemen hemen aynı durumda.
gunduz dogru duzgun uyuyamıyor.
5 dk emse öper basıma koyarım.
bı kac gun once ek gıdaya gectık onuda cok yemıyor.
doktorum sıcaklardan olabılır dedı bende ona baglıyorum acıkcası...
gece problem yok cunku...

evet, gerçekten çok sıcak... ama sırf bebişim sıcaktan etkilenmesin diye klima aldık, sürekli karşısında yediriyorum. olmuyor... çok gerginleştim artık. sürekli bir şeyler hazırlayıp çöpe atıyorum. ilk günlerde ek gıdaya karşı böyle soğuk değildi. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. umarım bu sorunu halledebiliriz.

Bazı bebeklerde diş çıkarırken iştahsızlık, yeme içmeden kesilme ve uyku problemi görülebiliyor. Belki böyle bişey vardır.

Back