Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etraftaki yakisikli, uzun boylu, kasli adamlari sizin gozunuze sokup "bulursun onlardan birini" demesi bir hayli ilginc. Asagilik kompleksi yasiyor. Size de guvenmiyor. Ama bendde sizin bu kisiyi sevebileceginize inanmiyorum acikcasi. Bu kadar ezik bi erkegi kim ister ki hayatinda? Mesajlarina cevap vermeyin. Ne annesinin attiklarina ne ona. Sanki hic yokmus gibi... Bu insanlar belli ki normal degil.
3 ay önce bitirdiğim sorunlu bir ilişkim vardı suç tamamen ondaydı bir sürü hatalı davranışı vardı sahiplenmiyor sevgisini göstermiyordu ve ben ayrılma kararı aldım ama bu kişiyi mecburen görüyordum daha sonra bu kişide yaptıklarından ötürü bir pişmanlık başladı ki sormayın ağlayıp zırlamalar kıymetini bilemedimler geri dönler habire yalvarıp yakardı it gibi pişmanım dedi afedersiniz iste b..nu yerim sen başkasın dedi çiçekle kapıma dayandı neyse inanın çok çok çok pişmandı mesajlarından anlıyordum bunu artık bana karşı kullandığı kelimeler bile naifleşmişti bu dönemde annesi mi kardeşimi arkadaşlarımı kimleri kimleri araya soktu boş nafile affetmedim sonra yine yalvarmalarına dayanamadım üstelik sağlığıda bozulmaya başladı gözleri kan çanağına dönmüş vaziyette geziyordu ortalarda ve ben tam iki ay sonra son bir şans vermeye karar verdim beni o kadar inandırdı ki üzmeyeceğine ne diller döktü bende son bir şans dedim beni bir daha asla üzmeyeceksin en ufak bir yanlışında biter dedim tamam ne dersen kabulüm dedi barıştık bir iki saat geçmemişti barışmamızın üstüne ben sen askere gidince napıcam beş ay nasıl dayanıcam dedim buda başladı şakasına etrafın hayranlarınla dolu başka birini bulursn diye takıldı bende ben senden başkasını istemiyorum dedim bak etraf benden bin kat yakışılı kaslı uzun boylu hayranlarınla dolu sende güzel kızsın dedi hepsi peşinde falan bilmem ne bende niye böyle yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dedim o da aynen şunu dedi
"sevginden emin olmak istiyorum sadece"
ben durumu çaktım ve şartellerim attı sen daha benim sevgimden emin değilsin bana güvenmiyorsun bu iş bitti dedim hastasın sen dedim bana ne dese beğenirsiniz sen bana acıdığın için geri döndün
tamam dedim bitti uzak dur benden sen normal biri değilsin
hala mesaj atıyor beni seviyorsun değil mi gibi şeyler napıcamı şaşırdım kızlar bana bir akıl verin manyak mı bu adam oysa benim hayatımda ki ilk kişi buna rağmen gönlüm başkasına kayacakmış diye korkuyor kendini çirkin buluyor onu sevdiğim için ona geri döndüğüme inanmıyormuş![]()
bugüne kadar ağzından böyle cümleler duymamıştım ben de şaşırdım neden yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dediğimde de benim sevgimden emin olmaya çalışıyormuş yani benim ona saçmalama seni kimseye değişmem dememi istiyormuş burdan benim onu sevmediğim acıdığım düşüncesine varmış
annesi bana hep derdi seni çok seviyoruz falan şimdide yazmış ki seni hiç bir zaman sevmedik
bu insanlar için üzülmeye değer mi yok değmez biliyorum işte gururum kırıldı canım acıyor engel olamıyorum![]()