• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar be neydi böyle allah aşkına bir bakın acill

Etraftaki yakisikli, uzun boylu, kasli adamlari sizin gozunuze sokup "bulursun onlardan birini" demesi bir hayli ilginc. Asagilik kompleksi yasiyor. Size de guvenmiyor. Ama bendde sizin bu kisiyi sevebileceginize inanmiyorum acikcasi. Bu kadar ezik bi erkegi kim ister ki hayatinda? Mesajlarina cevap vermeyin. Ne annesinin attiklarina ne ona. Sanki hic yokmus gibi... Bu insanlar belli ki normal degil.

bugüne kadar ağzından böyle cümleler duymamıştım ben de şaşırdım neden yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dediğimde de benim sevgimden emin olmaya çalışıyormuş yani benim ona saçmalama seni kimseye değişmem dememi istiyormuş burdan benim onu sevmediğim acıdığım düşüncesine varmış

annesi bana hep derdi seni çok seviyoruz falan şimdide yazmış ki seni hiç bir zaman sevmedik
bu insanlar için üzülmeye değer mi yok değmez biliyorum işte gururum kırıldı canım acıyor engel olamıyorum:14:

bence biraz sevdigini hissetmek istemis, öyle parlamak yerine sizde sevmeseydim tekrar sans vermezdim diye cvpverebilirdiniz bilmiyorum benim fikrim:) özguven eksikligi var sanirim onuda siz kazandirabilirsiniz :)

Olanlar olmuş olay bu boyutlara gelmiş .
Bence hiç muhattap olmayın.
Çok çok birkaç gün daha sürecektir. sonra kesilecek.
Ama kartı da kırdığınıza göre sorun yok.
Bence üzülmek yerine kurtulduğunuza sevinin.
Bu arada benim erkek arkadaşım da yakışıklı değil, ve sürekli çirkin olduğunu dile getirir...
Ama boylu posludur ve de çok karizmatiktir. Bunu da cevreden sürekli ona söylerler...ve Ben onu beğeniyorum.
Övünmek istemem ama ben çok güzelim.
Ve sürekli ondan daha yakışıklı birini bulursam onu bırakacağımı düşünür hep :))
Ben de sen manyakmısın ben senden başkasını istemiyorum derim...
Ama 8 aydır beraberiz hiç bu durumları yaşamadık. İnşallah yaşamayız da ...

Her zaman kompleksleriyle seni boğar..hem zaten sen ondan ayrılınca harap bitap olması yok kan çanakları filan çok güçsüz belli ki..bi de kompleksler gelince üstüne oo hemen kaç..

Sorun özgüveni olsaydı sadece kıyamam sevgilime der üzülürdüm
ama bana suç atmaya başladı askerdeyken gönlün birine kayarsa tarzı şeyler söyledi
bana da güvenmiyor anlayacağnz etrafında hayranın çok birini bulursun dedi
ben ona sevdiğimi hep hissettirdim afettim onca şeye rağmen
gittim aileme anlattım agladim kustum annem dayanamadi aradı ben zaten artık bitirdim
demiş kapatırken de ellerinden operim falan demiş böyle de ikiyüzlü

erkek arkadaşınız anormal olabilir ama sizde pek normal sayılmazsınız.sizin hakkınızda başka yerlerde böyle sizin gibi konuşsa üzülmezmiydiniz ? tek suçu sizi sevmek mi yani ? karşınızdakine nasıl hissettirdiyseniz oda sevginizden şüphe etmiş belliki.bence sizde kendinize şu soruyu sormalısınız ' ben olsam birinin peşinden bu kadar sürünürmüydüm ' elbette ki çoğu kişi hayır der.hiç düşündünüzmü belkide gerçekten ona acıdığınız için geri döndünüz.ne kadar takıntılıda olsa günahtır kimsenin ahını almayın.hem askere gitcekmiş bu ruh hali gayet normal geldi bana.çünkü askere giden her erkek sevdiğini kaybetmekten korkar.bu söylediklerim herkes için geçerli.kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin lütfen

3 ay önce bitirdiğim sorunlu bir ilişkim vardı suç tamamen ondaydı bir sürü hatalı davranışı vardı sahiplenmiyor sevgisini göstermiyordu ve ben ayrılma kararı aldım ama bu kişiyi mecburen görüyordum daha sonra bu kişide yaptıklarından ötürü bir pişmanlık başladı ki sormayın ağlayıp zırlamalar kıymetini bilemedimler geri dönler habire yalvarıp yakardı it gibi pişmanım dedi afedersiniz iste b..nu yerim sen başkasın dedi çiçekle kapıma dayandı neyse inanın çok çok çok pişmandı mesajlarından anlıyordum bunu artık bana karşı kullandığı kelimeler bile naifleşmişti bu dönemde annesi mi kardeşimi arkadaşlarımı kimleri kimleri araya soktu boş nafile affetmedim sonra yine yalvarmalarına dayanamadım üstelik sağlığıda bozulmaya başladı gözleri kan çanağına dönmüş vaziyette geziyordu ortalarda ve ben tam iki ay sonra son bir şans vermeye karar verdim beni o kadar inandırdı ki üzmeyeceğine ne diller döktü bende son bir şans dedim beni bir daha asla üzmeyeceksin en ufak bir yanlışında biter dedim tamam ne dersen kabulüm dedi barıştık bir iki saat geçmemişti barışmamızın üstüne ben sen askere gidince napıcam beş ay nasıl dayanıcam dedim buda başladı şakasına etrafın hayranlarınla dolu başka birini bulursn diye takıldı bende ben senden başkasını istemiyorum dedim bak etraf benden bin kat yakışılı kaslı uzun boylu hayranlarınla dolu sende güzel kızsın dedi hepsi peşinde falan bilmem ne bende niye böyle yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dedim o da aynen şunu dedi
"sevginden emin olmak istiyorum sadece"
ben durumu çaktım ve şartellerim attı sen daha benim sevgimden emin değilsin bana güvenmiyorsun bu iş bitti dedim hastasın sen dedim bana ne dese beğenirsiniz sen bana acıdığın için geri döndün
tamam dedim bitti uzak dur benden sen normal biri değilsin
hala mesaj atıyor beni seviyorsun değil mi gibi şeyler napıcamı şaşırdım kızlar bana bir akıl verin manyak mı bu adam oysa benim hayatımda ki ilk kişi buna rağmen gönlüm başkasına kayacakmış diye korkuyor kendini çirkin buluyor onu sevdiğim için ona geri döndüğüme inanmıyormuş:5::5:

Ben de buna benzer hatta hemen hemen aynı olayları defalarca yaşadım canım. Önce üzmücem falan diye söz verir sonra beter eder seni. O üzüldüğü günlerin acısını öyle bi güzel çıkarır ki. Bence yoluna bak boşver bu adamı.

Hata her iki taraftada var.
Siz hatalısınız çünkü barışıp 5ay onsuz dayanamayacağınızı söylüyor peşinden ayrılmak istediğnizi söylüyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Seviyorsanız katlanacaksınız bazı huylarına kimse dört dörtlük değil sonuçta.
Oda hatalı çünkü özgüveni yok.Aslında bu hata değil kusur olabilir ancak.
Sizinde onu sevdiğinizi ağzınızı yoklayarak öğrenmeye çalışmış.
Çok aman aman bi problem göremedim ben.
Her erkek farklı tepkilerle sever.Kimi hiç belli etmez içinden sever.
Kimiyse sizinki gibi deli dolu sever.
Bunda anormal bişey yok.

bugüne kadar ağzından böyle cümleler duymamıştım ben de şaşırdım neden yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dediğimde de benim sevgimden emin olmaya çalışıyormuş yani benim ona saçmalama seni kimseye değişmem dememi istiyormuş burdan benim onu sevmediğim acıdığım düşüncesine varmış

annesi bana hep derdi seni çok seviyoruz falan şimdide yazmış ki seni hiç bir zaman sevmedik
bu insanlar için üzülmeye değer mi yok değmez biliyorum işte gururum kırıldı canım acıyor engel olamıyorum:14:

Senin sevginden emin mi olmaya çalışıyormuş :1:

Deseydin keşke seni bu kadar çok seviyorken daha ben bile sevginden emin olamamışken,neyin eminliğinden bahsediyorsun deseydin .
Annesinin ağzından size mesaj çekiyor olabilir.Bu saatten sonra duymak istediklerini de hiç bir şekilde sizden duyamayacak bu belli oldu.Bana acıdığın için döndün demiş ya size keşke evet sana acıdığım için döndüm deseydiniz de aklı başına gelseydi. Bulunduğu durumun farkına varsaydı.Yaptığı son davranışlarınıda bir kaç ay sonra telefonlardan mesaj çekerek kendini affettireceğini sanıyordur kesin .Yaptıkları resmen dengesizlik. Ne istediğini bilememezlik.Uğraşmaya o canınızı sıkmaya değer mi ?

bence olay çok abartılmış.
askere gitme psikolojisiyle bu tarz bir şeyler söylemiş ve sizinde onu sevdiğinizi duymak istemiş. bunda bir şey yok.
çektiği msjlar ise annesi atmamıştır bence kendisi annesinin telefonundan atmıştır.

siz de ki suç ise barıştıktan 1-2 saat sonra hemen yelkenleri suya indirmeniz onun size bu tarz mesajlar atmasına yol açmış.
ve sizde ki çelişki ise 5 ay görmeden nasıl yapacağım deyip ayrılma kararı alarak hiç görmemeyi seçmeniz.çok alakasız bir durum.
hem de ona görmeden seni yapamam deyipte burda arkasından bu şekilde konuşmanız hiç doğru bir tavır değil. ya ona attığınız msjlarda samimi değildiniz ya da burda onun hakkında ki düşüncelerinizde samimi değilsiniz...

sevgilin hakli cikmis sonucta. 5 ay dayanamayacagim diyen insan sacna sapan bir naz yuzunden bi kac dkda tekmeyi basiyor . sizin amaciniz pesinizde daima biri olsun iltifat etsin yalvarsin yakarsin. ama bir gun kendiniz gibi birine catarsiniz cok aglayip yalvarirsiniz, etme bulma dunyasidir bu.

ayyyy dengesiz resmen....
adamın daha kendine güveni yok ezik gibi davranıyo bi de sana mı güvenecek....

Back